Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki az akinek van ilyene és...

Ki az akinek van ilyene és használt is?

Figyelt kérdés
AbTronic X2 Fitneszövről lenne szó. Ki rendelt már ilyen a teleshopból és kinek használt? Szeretném kipróbálni, mert elég csúnya a testalkatom, de mozogni nincs időm. Köszi a válaszokat.
2009. aug. 3. 16:04
 1/9 anonim válasza:
ha ez az amelyik úgy rezeg akkor azt kell mondanom hogy nagyon jó... Egy ismerősöm miután szült eléggé elhízott pedig előtte modell alkat volt. Használta az övet és 4 hónap után megint gyönyörű alkata lett... Persze ez attól is függ hogy mennyit szeretnél leadni
2009. aug. 3. 16:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen ez az. Ami a hasat meg a hátat is formázza egyszerre. Erre lettem volna kíváncsi mert szeretnék rendelni.Akkor Lehet hgy rendelek. :)
2009. aug. 3. 16:22
 3/9 anonim válasza:

akkor érdemes megrendelni csak az a lényeg hogy rendszeresen használd. Én azt ajánlom hogy délután vagy este miközben tévézel mert akkor ugyis nyugiban üldögélsz :D

de bármikor amikor van egy fél órád csak rakd fel és hajrá

Jó alakformálást =)

2009. aug. 3. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Oké. :)
2009. aug. 3. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is van ilyen, de szerintem semmi haszna. Én is szülés után kaptam, hogy szépüljek:)

Sajnos az ilyen "lusta" tornák csak humbukok! Pedig milyen szép lenne ha igaz lenne! Tévézés közben eltünne a pocim, és újra bomba nő lennék!

Szóval szerintem hagyd a fenébe. Ha van fél órád tévézni, akkor inkább menj el kocogni, az biztos használ!

Tudom, hogy közhely, de arra van idelye az embernek amire szán! Nézz magadba őszintén!

2009. aug. 3. 21:36
 6/9 anonim válasza:
0%
nem tudom hogy neked mért nem használt ... lehet hogy ez embertől is függ... de az én rokonom teljesen jól és szépen lefogyott sőt még azután hogy elérte a kívánt hatást még folytatta a hasán és most már kockásodik is neki ....szóval nem tudom de mindegy én csak leírtam a véleményem és a tapasztalatot erről a kütyüről... :D:D
2009. aug. 4. 13:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez jó. Sok helyen azt olvasom, hogy nem használt nekik. De itt meg írjátok, hogy használt. Kérlek titeket, válaszoljatok még többen, mert most már nem is tudom.
2009. aug. 4. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
nekem is van ilyen övem (nem pont ez a fajta, de ugyanezt csinálja). szerintem valamennyire használ, de azért nem hiszem, hogy föérne a sporttal, ez inkább a fogyás utáni feszesítésre jó, de az lenne a legjobb, ha egy picit sportolnál is mellette ( mondjuk napi 15 perc sport, ami alatt minden izmodat megmozgatod, és 1x-2x meg felrakod magadra az övet). ja, és úgy még hatásosabb, hogyha kensz magadra fogyasztós krémet (nekem egyszer volt egy szűzteás, aminek zöld a tubusa, és egy gésa volt rajta, de sajnos a nevére már nem emlékszem, de nagyon hatásos volt, éreztem, ahogy égette a zsírt)
2009. aug. 5. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Diétázz és heti 5 ször 45 perc kocogás, gyaloglás, bicikli mehet, 130-as pulzus körül.

Súlyzós edzés is nagyon fontos a formás alakhoz, így biztosan lemennek azok a kilók.

2009. aug. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!