Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt ettem eddig ma. Ez hízlal?

Ezt ettem eddig ma. Ez hízlal?

Figyelt kérdés
Ezt ettem eddig ma: 3/4-ed sárgadinnye, egy bögre tej, 4 szilvásgombóc és 2 liter ásványvíz. Egészséges ez? Este tervezek egy kis futást. Mennyit fussak kb? 175 cm és 72 kiló vagyok. 62-65 kiló szeretnék lenni.
2009. aug. 3. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szilvásgombócot kihagyhattad volna. A másik kettő jó, nincs benne hozzáadott finomított szénhidrát. Ez reggelire jó, de a nap többi részében fehérjét vegyél magadhoz. Miből akarsz építkezni, ha nincs fehérje???
2009. aug. 3. 15:29
 2/3 A kérdező kommentje:
milyen fehérjés kajákat tudtok amit a mindennapban belehet szerezni??
2009. aug. 3. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
csirkemell,csirkehús,pulykahús,túró,kefír,tejföl(bár zsírosabb)sajt(ez sem épp zsírszegény)virsli,felvágottak,párizsi,sonka(ezek sem zsírszegények,bár az utobbi ha jóminőségüt veszel,kiváló)vannak még proteinporok
2009. aug. 3. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!