Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől változhatott meg? Hormonok?

Mitől változhatott meg? Hormonok?

Figyelt kérdés

Régebben mindig úgy kajáltam, hogy amit épp megkívántam, ettem mindent, amit szerettem :D

Éjjel általában mindig bezabáltam, fehérkenyér, sajt, sok-sok-sok tészta, és egyáltalán nem látszott meg rajtam, sőt! Még így is fogytam, sokan csúfoltak "csontinak", meg hogy elfúj a szél.

Lényeg a lényeg, hogy én több éven keresztül ezen életmódon éltem, és mégis sovány voltam (10-15 éves kor között volt ez). Még kérdést is írtam ki 15 évesen, miképp lehetne +10-15 kilót magamra szedni.

Aztán 16 éves koromtól, mintha valaki csettintett volna egyet, észrevétlenül felkúsztak rám a kilók. És nem izom formájában...

Mitől lehetséges az, hogy ugyanaz az életmód, ami megszokott volt egyik hónapokról a másikra megváltozik csak úgy??

egy kis sztori: A kedvenc ételem a tészta. Tészta tésztával, akárhogy, akármivel. + Minden héten sütöttem palacsintát, rengeteg változatot ismertem, olyan palacsintát sütök, el nem hiszed :DD Életcélomba vettem, hogy egyszer nyitok egy palacsintázót.

De sajnos a szervezetem meggondolta magát egyik évben.

a történet fináléja:

17 éves vagyok, sikerült lefogynom, de már egy éve NEM ETTEM TÉSZTÁT.(najó, néha becsúszott pár szelet graham kenyér).

Hogy fogom én teljesíteni az álmom, hogy nyithassak egy palacsintázót, de meg is tartsam a formám?:''((költői kérdés, az igazi problémám, amire választ keresek a fentebb lévő mezőben olvasható.)

2012. szept. 23. 16:02
 1/6 A kérdező kommentje:
...ugye miután lemondtam kedvenc ételeimről, egészségesebben étkezem, napi 5-6 alkalommal, kis adagokat, 3-6 liter víz naponta stb. stb., elhagytam az éjszakai étkezést, utolsó falataim mindig vmi fehérjék.
2012. szept. 23. 16:05
 2/6 anonim válasza:

Én is így jártam! Kb 15-16 éve koromtól elkezdtem hízni. És azóta is már csak a levegőtől is hízok...

Szerintem ez azért van, mert már nem fejlődik olyan mértékben a szervezeted, mint 15 éves korodig. Sok 8.-os ma úgy néz ki mint egy szupermodell, de pár év múlva hidd el nekem, ha nem figyelnek magukra kis bálnák lesznek. De csak azért, mert addig nőttek, fejlődtek, olyan mértékben, hogy kellett annyi kaja/kalória amit bevittek, utána meg ugyanaz a mennyiség csak rakódott.

Ez az én véleményem, nem biztos, hogy így van. :)

Gratulálok a fogyásodhoz!

2012. szept. 23. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
háháhá:D igen a hormonok.Én most 17 éves vagyok,és világ életemben kövér voltam.Duci kisgyerek,túlsúlyos(voltam a 150 cmhez 66 kg!!!),szintén a levegőtől is híztam,de 14 éves koromban megszabadultam a súlyfeleslegtől.Most meg 173 cm vagyok és 54-55 kg.úgy képzeljétek el hogy SEMMITŐL nem hízom.ehetek éjfélkor kakaókrémes nutellás palacsintát is seemi..énis alig akartam elhinni...énis nagyon szeretem a tésztát.Úgylátszik nekem visszafele sült el..sportolok is mellette.Nem értem ezt...
2012. szept. 29. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugyanez történt velem is. Kövér gyerek, sose fogyókúráztam, igazából nem is kövér voltam, csak vastag. nagyon sokat sportoltam, sportolok most is, tegnap 4db csokis-diós muffint zabáltam be fél12kor, 55 kg vagyok a 179 centimhez.
2012. szept. 29. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
:DD nekem anyukám mindig azt mondta,hogy ilyen alkat vagyok törődjek bele..a nagy szärt!:D őis mindent ehetett sose hízott,most pedig 45 éves és duci.nem mondom hogy kövér,(160 cm 62 kg)de ha nem diétázna,csúnyán elhízna.Énis rohadt sokat eszek,reggelire sajtos melegszendvicset,ketchuppal,téliszalámival,majonézzel,vagy valami nesquik vagy hasonló,tízóraira vagy valami gyümölcs(szőlő,alma stb..)vagy tejberizs,joghurt vagy keksz ahogy jön..ebédre ami van általában spagetti,vagy lasagne volt pl ma ,de szeretem a csirkét,meg a krémleveseket:D uzsira az mint tízóraira,vagy szendvics..suli büfébe is eszem péksütit,vacsorára meg vagy az ebédből ami maradt vagy melegszendvics,ma pl bundáskenyeret ettem...annyi hogy mondjuk cukrot a mai napig nem használok amibe tehetem,inkább xilitet(nyírfacukrot)vagy édesítőt rakok,és cH csökkentett liszttel sütünk.ilyen egyszerű:D
2012. szept. 29. 22:44
 6/6 anonim ***** válasza:
ja meg olívaolaj...
2012. szept. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!