Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma ha diétázok?

Sokat ettem ma ha diétázok?

Figyelt kérdés
ettem két toast kenyeret két pohár tejet 3 szelet pizzát egy főtt tojást két virslit és egy snickerset, szerintetek ez sok egy napra?:S
2009. júl. 31. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
51%
ez még akkor is sok lenne ha nem diétáznál...
2009. júl. 31. 19:04
 2/16 A kérdező kommentje:
köszi hogy leírtad az őszintét , ezzel segítettél a legtöbbet :D többet nem zabálok ennyitXD
2009. júl. 31. 19:10
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ...

Kiszámoltam neked, ez durván 1700 kalória.

Ha 190 cm, 100 kg vagy, és fiú mint én, akkor ez erős határeset aktív sportolás előtt.

Ha viszont nem, akkor elég valószínű, hogy kicsit túletted magad.

2009. júl. 31. 19:38
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem, nem. Én is 1800 kalórián diétázok, és ennél többet eszek egy nap, mondjuk másnaponta mozgok mellette 1 órát. Ez szerintem, nem olyan sok kalória.:S
2009. júl. 31. 19:39
 5/16 A kérdező kommentje:
156 cm vagyok és 52 kilo :S:D ugy látszik tényleg tul ettem ma magam :S
2009. júl. 31. 19:50
 6/16 anonim válasza:
0%
ez még egy elefántnak is sok banyek:DDDD
2009. júl. 31. 19:55
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenűl csak az számít, hogy mennyi kalóriát ettél, hanem az, hogy miből állt össze ez a kalória.

Ha magas a szénhidrát bevitel és rendszeretelen az étkezés, akkor az nem fog fogyasztani. Előfordulhat, hogy az alacsonyabb kalóriabevitel fogyást okoz, de ez se nem tartós, se nem egészséges.

Abban amit felsoroltál sok a szénhidrát. A pizza tészta alapja, a vastag volt és pláne tocsogott az olajban nem egészséges, és a snickers meg tömény cukor. Remélem nem gondolod, hogy az a csoki akármelyik diétás étrend részét is képezi!

A főtt tojás és a virsi sem gáz, bár ez utóbbira nem mindenki esküszik, mert ki tudja mi is van benne.

Szal én azt javasolnám, hogy nézz utána pontosan, hogy miből is áll egy egészséges diéta és inkább tartsd magad ahhoz, mert komolyan! Hoszzútávon jobban jársz. :)

2009. júl. 31. 19:58
 8/16 A kérdező kommentje:
egyszerüen imádok enni :D:D utána meg midnig bánom mikor futom a köröket :S:D
2009. júl. 31. 19:59
 9/16 anonim ***** válasza:
43%

Ilyen retardált diétás étrendet sem láttam még. Ja bocs, de a GYK.hun óránként postol valaki ilyesmit.

Tehát diétázol, de úgy, hogy szénhidrátot eszel szénhidráttal meg zsírral. Isteni jól lehet fogyni a kenyértől, tésztától, csokitól, tejtől, szuperül csinálod, így tovább.

Nem csak a mennyiség, a minőség és gyakoriság is számít az étkezéseknél. Na meg a mozgás.

2009. júl. 31. 20:00
 10/16 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy igy diétázok, reggel minden mindig szépen és jol indul utána délutánra elvesztem a fejem:S sajnos tényleg nem tudom hogy kell egészségesen diétázni, de eddig nem is volt rá nagy szükségem :S:)
2009. júl. 31. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!