Sokat ettem ma ha diétázok?
Attól függ...
Kiszámoltam neked, ez durván 1700 kalória.
Ha 190 cm, 100 kg vagy, és fiú mint én, akkor ez erős határeset aktív sportolás előtt.
Ha viszont nem, akkor elég valószínű, hogy kicsit túletted magad.
Nem feltétlenűl csak az számít, hogy mennyi kalóriát ettél, hanem az, hogy miből állt össze ez a kalória.
Ha magas a szénhidrát bevitel és rendszeretelen az étkezés, akkor az nem fog fogyasztani. Előfordulhat, hogy az alacsonyabb kalóriabevitel fogyást okoz, de ez se nem tartós, se nem egészséges.
Abban amit felsoroltál sok a szénhidrát. A pizza tészta alapja, a vastag volt és pláne tocsogott az olajban nem egészséges, és a snickers meg tömény cukor. Remélem nem gondolod, hogy az a csoki akármelyik diétás étrend részét is képezi!
A főtt tojás és a virsi sem gáz, bár ez utóbbira nem mindenki esküszik, mert ki tudja mi is van benne.
Szal én azt javasolnám, hogy nézz utána pontosan, hogy miből is áll egy egészséges diéta és inkább tartsd magad ahhoz, mert komolyan! Hoszzútávon jobban jársz. :)
Ilyen retardált diétás étrendet sem láttam még. Ja bocs, de a GYK.hun óránként postol valaki ilyesmit.
Tehát diétázol, de úgy, hogy szénhidrátot eszel szénhidráttal meg zsírral. Isteni jól lehet fogyni a kenyértől, tésztától, csokitól, tejtől, szuperül csinálod, így tovább.
Nem csak a mennyiség, a minőség és gyakoriság is számít az étkezéseknél. Na meg a mozgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!