Miért pörget fel a fehérjeturmix?
Nagyon kellene fogyóznom, és menne is a fehérjeturmix-os diéta, csak van egy kis baj. Tapasztalat, hogy amikor estére megiszom a fehérjeturmixot hajnali 4-kor kelek úgy, hogy 11-12 körül fekszem. Ha reggelire iszom egész nap pörgök, fáj a fejem, ideges vagyok és ingerült.Természetesen eszem mást is napközben és elkezdtem a rendszeres mozgást. Többféle terméket kipróbáltam: a Peak, meg Scitec csak meresztették a szemüket, hogy ilyet még soha nem láttak.
Mellesleg tuti ettől van, mert amelyik napn nem iszom, semmi bajom nincs.
Egyébként a pajzsmirigyem alulműködött, egy ideje szedek rá gyógyszert, de a labor szerint most minden normál értéken van.
Ötlet hogy mitől van ez? Esetleg mivel helyettesítsem a fogyókúrámban? Vagy ha tudna valaki olyan fehérjeport amitől nem pörgök fel ennyire?
Van lassan felszívódó fehérjepor is.. Pro Long azt hiszem..
(egyébként nekem is pont ilyen problémám van, érdekes, pedig semmi más nincs bennük, csak tejsavó)
Én nagyon nehezen alszom el utána..
Sajt?
Van Óvári sovány. (30 gr fehérje, 170 kcal, asszem 6 gr szh, várjál!: Link: [link] )
Hal?
Tojásfehérje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!