Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek melyik diéta hozott...

Nektek melyik diéta hozott legtöbb eredményt?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 06:12
 1/5 anonim ***** válasza:

én azzal értem el eredményt, hogy este nem kajáltam, max gyümölcsöt, de azt minden mennyiségben.

azért tudtam csak ezt csinálni, mert hihetetlenül kevés kaját eszek meg, pl zöldségek közül szinte semmit, vagy nagyon keveset.

2012. szept. 9. 09:41
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

17 kilót fogytam 6 hónap alatt ezzel a Shaolin diétával.és tényleg tartós,azóta már eszegettem párszor péksütit,csokit(persze nem este 10-kor..)és nem jött vissza...

29/l

2012. szept. 9. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ma már közhelyes, de az életmódváltás.

(A 10 kg fölöslegemet korábban számtalan fogyókúrával próbáltam leadni, az eredmény 8 év alatt +20 kg volt. Életmódváltással megszabadultam a 30 kg fölöslegtől, több mint 2 éve tartom.)

2012. szept. 9. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmilyen trendi diétát nem követtem, csak ésszel ettem, és sportoltam heti rendszerességgel. Jelenleg 28 kg-nál tartok!
2012. szept. 9. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
A legcélszerűbb átalakítani a táplálkozási szokásainkat. Szénhidrátokat kell a leginkább "megnyirbálni". Főleg eleinte amég fogyni akarunk. Aztán ha már "csak" tartani kell a súlyt, akkor szabad enni újra szénhidrátokat is, csak fehér rizs helyett barnát, fehér helyett teljes kiőrlésű kenyeret, sima tészta helyett durum tésztát...de csak mértékkel persze, fizikai aktivitástól függően. Tulajdonképpen bármelyik low-carb diéta hosszútávon is eredményes és fenntartható azzal együtt, hogy jókat tudunk enni és 1-1 bűnözés is belefér hetente. ;)
2012. szept. 11. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!