Torna, fogyó, egyszerű. Hogyan tudnám elérni a következőt?
Nem szeretnélek elkeseríteni, de irányított fogyás nincs. Ha rendszeresen mozogsz a többlet onnan fog lejönni, ahonnan kell. Max formázhatod ezeket a területeket több munkával, de ez azt jelenti, hogy izmot fogsz arra területre tenni, tehát nem biztos, hogy kisebb lesz, de mindenképp feszesebb. És ugye az izom mindenképp szebb mint a háj. :D
A hasad amúgy úgy tudod formázni, hogy felüléseket csinálsz vagy hanyatt fekve emeled mind a két lábad (ez az alsó hasra), derékra jó, ha oldalhajlásokat csinálsz. Arra azért figyelj, hogy ha hasadat erősíted a hátadat is erősítsd, mert ha nincs kiegyenlítva a hát és a hasizmod, akkor az komoly hátfájásokhoz vezethez. A hátad a legegyszerűbben úgy tudod erősíteni, ha hasonfekszel, a lábad beakasztod valahova, vagy megkérsz valakit, hogy fogja le, kezed a tarkódon és felelmelkedsz derékból. Eleinte nehéz lehet, de megéri a kitartást.
Vagy, az is jó, ha egy fallal szemben állsz egyenesen, kicsit megtámaszkodsz, hogy ne veszítsd el az egyensúlyod és emelgesd a lábad hátrafele, tartsd ki, ereszd le stb...
Én is volt,hogy 2 hét alatt leadtm 1,5 kg-t,és nem mentem el futni.Ne ettem sokat,este 6 után,és tornáztam itthon.
Csak most más gyakorlatokat szeretnék kipróbálni,ezért kértem a segítségeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!