Reganon vagy Adipex retard? Ki melyiket ajánlja? Tapasztalatok fogyás és mellékhatások terén? Melyik jobb?
Te hülye vagy? Minden nap meg kell ugyanezt kérdezned?????
Mindig beírja valaki, hogy ezek drogok. Mikor fogod már fel?!
szia. a regenon nem tudom, hogy mi.
az adipexről csak annyit, hogy akik heti 6-7 kilokat fogytak, majd korházban végezték, a bogyó nélkül is oda kerültek volna.
na szóval.
én minden reggel szedtem 3 napig, aztán 2-3 naponta 1 szemet. nagyon jó. tejesen elveszi az étvágyat. nulla. semmi. nekem majdnem hogy nehezemre esett enni.
de én napi 4x ettem, csak ilyen kis piciket. heti 1-2 kilot fogyok vele. sokszor jojoztam már, most nincs hozzá kedvem :D ugyhogy, én lassan de biztosan haladok :)
remélem segítettem. sok sikert :)
ja, és még valami. akiknek feldobta a vérnyomását huszonhétezerhatszázra, és majdnem belehalt, azokat nem teljesen értem, mivel rá van írva, hogy magas vérnyomásosok nem szedhetik. akkor mit vártak?
ha allergiás vagy a mogyorora, majd megeszel 3 zacskoval, ugyan ugy korház lesz a vége..
Ez érdekelni fog:
kb a közepe táján van szó az adipexről. Nem csak magas vérnyomásosokat juttatott kórházba. Olyanok szívét is felpörgette nagyon, akiknek nem volt szívbetegsége előtte!
Én is el akartam kezdeni szedni. Már nagyon rajta voltam, hogy megveszem. De olyan tapasztalatokat olvastam róla (meg hát ugye a híradó is), hogy meggondoltam! Inkább nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!