Ti milyen olajat használtok/ajánlottok sütés-főzéshez?
Figyelt kérdés
Amiben meg lehet sütni a csirkemellet, v megpirítani a hagymát, egészséges,ízetlen és kevesebb benne a kcal.2012. aug. 24. 17:52
11/11 Krisz85 válasza:
semmit minden olaj hő hatására elveszítni eszenciális jellegét kivéve az mct olas és a kókuszzsír, ezért ezt a kettőt ha muszáj amúgy egyiket sem, nyomom a hőlégkeveréses sütőmmel zsír nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!