Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leghamarabb...

Hogyan tudnék leghamarabb lefogyni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
egészséges életmód: sport + helyes táplálkozás
2012. aug. 20. 22:26
 2/7 anonim válasza:

Szia

Én most kezdtem el "fogyókúrázni" 183 cm magas és 101 kg voltam 3hete,most ugyan ehez a magassághoz 89 kg párosul és nem akarok megállni 80-ig!

Először kezdj el normális étrendet összeírni mivel az a fogyás 80%-ának a kulcsa,a második a jó testmozgás(konditerem kilőve,meg a hozzá hasonló fitness illetve kardió termek!)

lassú futás(20-25 percig minimum)(nem a gyors futás rövid idő alatt az nem ér semmit és nem a lerakódott zsírt égeti)

fekvőtámasz

gugolás

hasprés vagy felülés:)

étrended ne álljon cukrot(magas szénhidrát egyenlő zsírrá alakulás) tartalmazó kajákból,ha mégis maximum szőlőcukor(mértékkel,csakis délelőtt mikor a szervezetnek kell az energia) hamarabb szívódik fel és ég el,nem rakódik le!

több zöldség(káposzta ,saláta ,paradicsom,uborka,zeller,karalábé,foghagyma)

zöldségeknél hanyagold a magas szénhidrát tartalmúakat PL:kukorica,krumpli,répa(lassítja az emésztést és nem gyorsul az anyagcseréd)

natúr joghurtot magában vagy foghagymával jót tesz a szívnek és gyorsítja az emésztést!

gyümölcsöt is mérsékelten fogyassz és azok közül is az alacsony cukortartalmúakat(ananász,alma,egres,szílva...jó az emésztésnek,grapfruit)ezeket is csak 2óra előtt fogyaszd vagy edzés előtt ha nem estére esik a mozgás:)

rizs vagy barna rizs pénztárcától függ melyik

húsokat bármelyiket ajánlom ha nem zsíros nem olajban sütöttek!

grillezett csirke vagy tarja nagyon finom és nem zsíros de óvatosan a fűszerrel ajánlom hogy csak sót használj mert akkor még éhesebb leszel mivel a fűszer éhség érzetet okoz!

a másik igen jó étel a hal-(nem a konzerves halak amik 99%-a növényi olajban van,maximum a sós vízben ha már konzervhez folyamodsz)

friss vagy fagyasztott hal nem olajban sütve párolva vagy grillezve barna rízsel nagyon jól segít a diétádban,és a fogyásban!

reggelire ajánlom még a teljes kiörlésű natúr zabpelyhet, lassan felszívódó szénhidrátja miatt hamar kiürül mielőtt felszívódna és telítettség érzetet ad,nem tejjel csak magában!

sok víz minimum 5liter naponta!az étkezésedet ha tudod rendesen oszd el 4-6alkalomra ahogy az időd engedi!

és a napi kalória beviteled nem érheti el 1500kalóriát ha fogyni akarsz mert kb 7-8000 kalória elégetéssel fogysz egy kg ot ,egy átlag ember normális energia felhasználása 2000kg,szóval ha 1 igazi kg-t akarsz fogyni edzés nélkül 1500 kalória bevitellel akkor is 14 nap kell hozzá,én 800ra csökkentettem és sokat mozgok az első napokban nagyon komoly és dúrva de a szervezet mindenhez hozzászokik,a haláltáborokban a napi betivel 400kalória volt és 3-4 hónapig de volt aki évig is kibírta így napi nem kevés munka mellett!!

én ezek alapján nyomtam le 12 kg -t és még csak a felénél járok a dúrva diétámnak!sok sikert

2012. aug. 20. 23:22
 3/7 anonim ***** válasza:

#2 gyorsan lefogyni ugyanúgy egészségtelen mint gyorsan hízni.. csak szólok.

am szép eredmény, nekem egy év alatt ment le 12kg, mondjuk azt eszem amit akarok, de mellé edzek.

2012. aug. 21. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:

katona28: na ez tényleg durva diéta :D

Az 5 literrel vitatkoznék. Naponta elvileg 20 kilónként kéne meginni 3 liter folyadékot. Nos, én 56 kg vagyok és 3-3,5 liter nekem elég. A nagyon nagy melegben megiszok 5 litert, de 40 fokban azért ki is izzad egy csomót az ember. Neked lehet, hogy lecsúszik 5 liter, de ha a kérdező pl. egy 15 éves, 70 kilós lány, akkor az kicsit durva mennyiség :D

A napi 1200 kalória azért legyen meg (ha túl keveset eszel, leépül az izomzatod), egyél sok párolt húst, vacsira is mehet nyugodtan.

Konditerem tényleg fölösleges! Nekem a heti 5x tempós gyaloglás vált be (futni nem bírok, úszóbérletre nem volt pénzem), ez ráadásul ingyenes is! :D Legalább 1 órát gyalogolj olyan helyen, ahol nem kell 2 percenként megállnod lámpa miatt. Nem kell rohanni, de fürgén gyalogolj, ne totyogj.

2012. aug. 21. 00:08
 5/7 anonim válasza:

:Dmandulaszörny:)

az 5liter vizet nem egyszerre kell meginni:DDDDDD

óránként fél liter az dúrva de megiható mennyiség:)

a gyors fogyás káros az egészségre mert megterheli a szervezetet de amint megszokta a szervezeted onnantól kezdve jobb kedved több energiád több fiu vagy lány barátod lesz:D

inkább hamar adja le a felesleget minthogy akarat hiányában nem olyan erős diéta mellett nem észleli a változást és feladja!

a 20kg-ként 3liter vízzel vitatkoznék:)

101 kilósan 15liter víz az dúrva lett volna egy hét után káddá alakulok:DDD

a napi mennyiség minimum 5 liter minden felnőtt és gyerek számára(gyerek alatt 14-15 kort értek)

2012. aug. 21. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:

katona 28:

Jajjmár, én se úgy gondoltam, hogy egyszerre kell meginni XDDD

Hoppá, elírtam, természetesen 20 kilónként 1 litert kell, nem hármat (na az tényleg durva lenne :D ).

Oké, én azért maradok a 3-max. 4,5 liter vizemnél, 5 litertől már kipukkadnék szerintem XD (Amúgy lány vagyok, bár a nevem megtévesztő lehet :D)

Egyébként érdekes dolgot tapasztaltam ma...Sajna nem volt itthon teljes kiőrlésű kenyér, csak valami fehér/félbarna cipó, megettem belőle egy nagy szeletet (a gumiállagú héját természetesen képtelen voltam elrágni), vajkrémmel. Egyrészt égett a gyomrom a vajkrémtől, mint az állat, másrészt úgy belassultam ettől a reggelitől, hogy szerintem még egy mozgássérült lajhár is fürgének tűnt volna mellettem. Hát igen, már Bruce Lee is megmondta, hogy a nem megfelelő kaja lelassítja a testet :D

Gyors fogyás: Igen, igazad van, ha gyorsan csökken a súlya, nem veszti el a lelkesedést.... Én is jobban szeretném, ha hetente 2 kiló lemenne...de akkor valószínűleg ilyen Barba papa állagom lenne a végére XD

2012. aug. 21. 18:01
 7/7 anonim válasza:

En 2012.januar feel kesztem a fogyokruat . Barna kenyeret ettem , keveset naponta minimum masfel szelet , vacsorazni kicsit legtobbszor gyumolcsot , csokit nem szabd enni es semmien edesseget . Ha veletlenul nagyon megkivanod a csokit minimum 2drb-ot . Sutiket ne egyel . En minden este gorkorcsonyazom 1-masfel orat , de van mikor 2-is ( amikor nagy kedvem van :D ) , valmikor biciglizek 1 orat .

8 honap alatt -9 kg . Nekem megerte , nagyon latszik , mindenkienk ajnlom . Ha tobbet szeretnel ledni , sokkal kevesebbet kajalj es nagyon keves sult krumplit egyel :P !

2012. aug. 23. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!