Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sok embertől szoktam...

Nagyon sok embertől szoktam kérdezni hogy hogy fogytak le. A válasz nagyon sok eseten az hogy 'nem ettem'. Viszont én mindig azt hallom hogy az csak vissza jön. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tudom hogy egészségtelen viszont én nagyon sok olyan emberrel is találkoztam mar aki nem hizott vissza.ez kortól is függ? veletek volt ilyen? 17/L
2012. aug. 20. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Az,hogy valaki nem eszik,egyrészt veszélyes,másrészt a legnagyobb baromság.

A fogyás egy hosszabb folyamat,ha valaki okosan és kitartóan csinálja,akkor meg tudja tartani a súlyát.Ez nem arról szól,hogy valaki eldönti kedden,hogy lefogy,és két héttel később álomteste van. Ez életmódváltás,amikor figyelsz arra,mit eszel,figyelsz a mozgásra,és főleg magadra. Nem sanyargatás,meg nem az,hogy megvonod magadtól,ami épp jól esne. Nekem a barátnőm 25 kilót fogyott úgy,hogy közben simán megette a szelet tortát,a csokit, vagy a töltött káposztát. Kiszámolta,hogy naponta mennyi kalóriát kell ennie a súlyvesztéshez,és ehhez mérten kalkulált. Mindemellett nekiállt futni és otthon tornázni. 8 vagy 10 hónapjába telt az első tizenpár kilót ledobni, lassú volt, és a látványos eredményre sokat várt, de végül megérte. Aztán mikor elérte a kívánt súlyt (ő elég durván túlsúlyos volt), meg is sikerült tartani azzal,hogy odafigyelt magára.

2012. aug. 20. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:

"A fogyás egy hosszabb folyamat,ha valaki okosan és kitartóan csinálja,akkor meg tudja tartani a súlyát."

Ha utána bezabál mindennap lefekvés előtt 4800 kalóriát, akkor bármennyire is egészségesen fogyott le, visszafog hízni. A többiben egyetértek, de olyan fogyókúra nincs, ami után szabad zabálni. Ezért kell életmódot váltani.

2012. aug. 20. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Igy van, eletmodot kell valtani es nem fogyokurazni. Foleg nem 17 evesen!!!

A 'nem ettem' egy irto nagy baromsag. Aki ezt allitja, az vagy hazudik, vagy qrva szerencses adottsagai vannak, mert olyan nincs hogy valaki nem evessel lefogyjon es utana evessel ne hizza vissza mindet! Raadasul a 'nem eves'-el jaro fogyas soran az illeto ugyanolyan plottyed, puha marad mint volt, csak a merleg fog kevesebbet mutatni.

Teszek ra magasrol hogy mennyit mutat a merleg. Amiota odafigyelek a sportra/etkezesre, a merleg nyelve mindossze par kilot kuszott lefele, es ez megsem veszi kedvem, ugyanis eljutottam egy olyan szintre, hogy megeroltetes nelkul lefutok 5 km-t, felhuzom magam logasbol a rudon es megcsinalok (lany letemre!) 12 fekvotamaszt! A miniszoknyat orommel veszem fel, mert a combjaim tizeneves koromban nem voltak ilyen feszesek mint most.

Etkezes a kiralyno, mozgas a kiraly, es ok ketten alkotjak a fitness birodalmad!

2012. aug. 21. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!