A sok víz miért segíti elő a fogyást? Csak a szénsavmentes vagy a szénsavas is megfelel?
a szénsavval dúsított víznek eddig még semmilyen esetleges káros hatását nem találták meg.
a víz ivás nem a fogyást segíti, amikor ezt írják akkor láthatod, hogy valami kamu mellébeszélős cikket olvasol. a víz ivás a testünk működéséhez kell. a sok víz ivás hátráltathatja a testünk működését.
nem fogyást írtam.
a kínaiak sokat értenek az ételek, italok energatikájához. a víz egy hideg természetű anyag, a hatásaihoz elég találni egy embert, aki az igényein fölül iszik vizet. megterheli a vesét, 'pangó vizek' keletkeznek.
ehhez nem értek eléggé, hogy jobban leírjam. kár is volt említeni.
na például itt azt mondanánk, hogy 1 liter az baromi kevés.
de ha nincs semmilyen betegség, ami miatt kevés vizet kíván a Kérdező, akkor nem biztos, hogy szerencsés lenne mondjuk 2X ennyit innia.
egyébként a vízfogyasztást is testmérethez szokás optimalizálni, olyan 20 kilónként 1 liter, ha jól tudom. ez elég sok, de lényeg hogy fontos a testtömeg is.
hivatalosan akkor a 2-3 liter víz kellene, de mint hogy engem képeznek a kínai Taoista életmódra is, így tudom azt is, hogy ha nem kívánja valaki a vizet, akkor nem lehet erőltetni. de írtam, hogy ha ennek valamilyen szervi oka van, akkor azt kell megoldani.
a helyedben innék amennyi jólesik, a fogyásról is írtuk, hogy nem ezen múlik. a szilárd táplálkozáson. ha nem fogysz, az ezért lehet, mert a bevitt szénhidrát megemeli a vércukor szintedet, az inzulinszint is emelkedik, ez zsír raktározáshoz vezet.
Kukac kollega írná, hogy kevesebb szénhidrátot, kalóriát kell fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!