Mit lehet enni vacsorára, miből mennyit és mikor?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 16:44
1/5 anonim válasza:
Mivel nincs kategorizálva a kérdésed...
Konkrétumok nélkül nehéz..
Diéta, fogyózás... mi miatt kérdezed?
2/5 A kérdező kommentje:
fogyúkúra témában van
1 kilót kell lefogynom kb. és az a hasamon van
eddig fogytam 7 kilót, vékony vagyok csak a hasamon van egy kis felesleg
futok és edzőterembe járok
próbálok az étkezésre is figyelni, de ez nehéz, mert azt kell ennem amit itthon kapok
vacsorára gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket állítólag nem kéne enni... de akkor mit?
2012. aug. 14. 19:01
3/5 anonim válasza:
hús, hal, tojás, túró, sovány sajt, cottage cheese, zöldségleves, párolt zöldségek, töltött zöldségek, raguleves tészta nélkül, nyers zöldség
4/5 anonim válasza:
vacsorára fehérje kellene. majszolhatnál sovány túrot (10% zsír), tolle light trappistát, csirkemellet magában, sovány felvágottat (ami HÚSból van: csirkemellsonka, karajfelvágott, pl Délhús csemege vagy kemencés karaj). naturjoghurtot vagy épp esetleg egy almát.
5/5 anonim válasza:
Vagy Scitec tejsavó fehérjeport..
Én most azt vettem, mert nem győztem a túrót venni...
Anyagilag is és telített zsír-bevitel arányában is jobban járok, de azt nem tudom mit eszel egész nap, és hogy kellene-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!