Ha csak napi 1 liter kakót iszok lefogyhatok? Nem eszek csak 1 liter kakaó
Hosszú távon tuti nem tesz jót. Max 1-2 napig csinálhatod, úgy nyilván 1-2 kg lemegy látszólag, de szerintem meg csak annyi,hogy a beleidben nem lesz kaja.
Én egyszer egy hétig tök ideg voltam valami miatt és alig bírtam enni. Valamennyit ettem (nem úgy mint ahogy te akarod) egy hét alatt lement 3 kg. Viszont amikor újra normálisan kajáltam pár nap alatt vissza is jött.
biztos hogy fogysz valamennyit, de hogy utána a dupláját hízod vissza és ronda leszel az is biztos
mi lenne ha ésszel csinálnád?
kerüld a fehérlisztes, cukros péksütiket, csokit, cukros üdítőket és a cukros kakaót is
zabpehely, rizs, krumpli, zöldség. gyümölcs, magvak, tojás, hús, hal, túró, tej, kefír-joghurt, sajt
Nem.
Ráadásul, ha éh gyomorra iszod a kakaót, esélyes, hogy szép kis gyomorgörcsöt/hascsikarást is csinál. Én egyszer ittam suli előtt éh gyomorra, azt hittem, fölfordulok, komolyan.
Inkább igyál napi fél liter kakaót, de egyél egy kis teljes kiőrlésű kenyeret is reggelire (+ mellé a kakaó), délután sovány túrót, csirkehúst, zöldséget gyümölcsöt és mozogj sokat (pl. napi 1 óra tempós gyaloglás).
Ezzel többet érsz.
A tejben lévő tömérdek energiától nem is feltétlen biztos, hogy olyan baromi gyorsan fogynál:D
Ha cukrozott kakót iszol, az kb 130-140 kalória/deci.
Ebből egy literrel bevittél 1400 kalóriát, sport nélkül kb ennyi a napi energiaszükségletet, sőt ha keveset mozogsz, még lehet híznál is:D
Hiánytünet nem alakul ki 2 nap alatt, ha eddig rendesen evett, nekem betegség miatti 2 hetes koplalástól sem volt semmilyen hiánytünetem. Ennek így semmi értelme, beviszed a rengeteg energiát, csak nem hússal és növényekkel, ennyi fog változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!