Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha csak napi 1 liter kakót...

Ha csak napi 1 liter kakót iszok lefogyhatok? Nem eszek csak 1 liter kakaó

Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Gyorsabb, ha azonnal megölöd magad. Ja és "eszem", "iszom".
2012. aug. 2. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Előbb halsz éhen, mint hogy lefogysz. De előtte még szépen hullani fog a hajad, törni a körmöd. Meg egyéb finomságok...
2012. aug. 2. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távon tuti nem tesz jót. Max 1-2 napig csinálhatod, úgy nyilván 1-2 kg lemegy látszólag, de szerintem meg csak annyi,hogy a beleidben nem lesz kaja.

Én egyszer egy hétig tök ideg voltam valami miatt és alig bírtam enni. Valamennyit ettem (nem úgy mint ahogy te akarod) egy hét alatt lement 3 kg. Viszont amikor újra normálisan kajáltam pár nap alatt vissza is jött.

2012. aug. 2. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

biztos hogy fogysz valamennyit, de hogy utána a dupláját hízod vissza és ronda leszel az is biztos

mi lenne ha ésszel csinálnád?

kerüld a fehérlisztes, cukros péksütiket, csokit, cukros üdítőket és a cukros kakaót is

zabpehely, rizs, krumpli, zöldség. gyümölcs, magvak, tojás, hús, hal, túró, tej, kefír-joghurt, sajt

2012. aug. 2. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:
15%
Én fél liter kakaót iszok :D De mellé 500 kcal-nyit eszem én is azért. Bár nem mindig. Van, mikor kevesebbet és van, mikor semmit. Ha tartósan csinálod, összeszűkül a gyomrod, nem tudsz majd sokat enni=fogysz.
2012. aug. 2. 21:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Anorexiások ne írjanak!
2012. aug. 2. 21:32
 7/11 anonim válasza:
100%
Igen, a hullák egy idő után mondhatni csontsoványak lesznek.
2012. aug. 2. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ráadásul, ha éh gyomorra iszod a kakaót, esélyes, hogy szép kis gyomorgörcsöt/hascsikarást is csinál. Én egyszer ittam suli előtt éh gyomorra, azt hittem, fölfordulok, komolyan.

Inkább igyál napi fél liter kakaót, de egyél egy kis teljes kiőrlésű kenyeret is reggelire (+ mellé a kakaó), délután sovány túrót, csirkehúst, zöldséget gyümölcsöt és mozogj sokat (pl. napi 1 óra tempós gyaloglás).

Ezzel többet érsz.

2012. aug. 2. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:
milyen tej?? milyen kakaopor? milyen arányba fozod ossze oket? lesz benne cukor is? hianybetegség mindenképp kialakul, 2napnal tovabb nem bírnád, és elkezdenél falni, és még meg is híznál, amugy meg kakao megkoti a székletet, tehat normal fogyas se áll be.
2012. aug. 2. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:

A tejben lévő tömérdek energiától nem is feltétlen biztos, hogy olyan baromi gyorsan fogynál:D

Ha cukrozott kakót iszol, az kb 130-140 kalória/deci.

Ebből egy literrel bevittél 1400 kalóriát, sport nélkül kb ennyi a napi energiaszükségletet, sőt ha keveset mozogsz, még lehet híznál is:D

Hiánytünet nem alakul ki 2 nap alatt, ha eddig rendesen evett, nekem betegség miatti 2 hetes koplalástól sem volt semmilyen hiánytünetem. Ennek így semmi értelme, beviszed a rengeteg energiát, csak nem hússal és növényekkel, ennyi fog változni.

2012. aug. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!