Lehet, hogy izmosodok? Vagy csak simán észrevétlenül félrekajálok inkább?
Elvileg súlyt tartok, ami úgy néz ki, hogy a magas fehérjebevitelre figyelek, többnyira alacsony GI szénhidrátot eszem, nem eszem már 5-ször, csak 3-szor hétvégén eszem a nagyi főztjéből, vagy a strandkajából, de hétköznap alapveően hús+zöldség, stb.
Ez így egész jól működött már május óta, viszont az utóbbi hetekben többet sportoltam mint eddig, és felszaladt 3-4 kiló. Napi 8-10 km-t bringázok, vagy görkorizok, és heti 3-szor edzek is.
Tükör nem mutat romlást, csak azért aggaszt, mert így is van még rajtam legalább egy 10-es plusz.
Elkézelhető, hogy izmosodok, vagy ne legyek ilyen optimista, és számoljam ki a kajálást, mert hízok?
Szerintem számolj.
Nem szabadott volna az 5 evés helyett 3-szor enni, és a nagyi főztjével is csínján kell bánni, hétvégén is. Nem azt mondom, hogy ne edd, hanem hogy figyelj oda, mennyi az annyi.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de 10 kiló plusz esetén én személy szerint nem hiszek az izmosodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!