Sehol se talaltam pontos adatot arrol hogy mennyi kaloria lehet 100g lencsefozelekben csak adagonkent irja hogy olyan 5-600 korul. Na de ha en kimertem 100g ot az csak nincs annyi mit gondoltok mennyi lehet benne?
amit kuldtel weblapot azt en is lattam de egy adag az nem 100g ra vonatkozik es ha megfozod a lencset akkor a sulya is megno plane ha lencsefozeleket keszitesz ezekkel a hozzavalokkal. Az enyem az igy nez ki csak a kolbasz nelkul de nem tudok lemerni egy fazeknyi fozeleket hogy megtudjam hogy x kaloria mennyi adagban is van pontosan:(
2012. aug. 1. 21:05
3/3 kalmj válasza:
De az első linkben írják a kalóriatartalmat. Egy adag 90-100 gramm. 1 adagba teszel még 2,5dl vizet ez egy szűk tányérra jön ki, ahogy látod a képen. Namost, ha édesítőt teszel bele, akkor cukorralmárnem kell számolnod. Kb 25 gramm liszt kell egy adagba, ez 90 kcal.
Összesen tehát kijött nekünk 375g főzelék,432kcal.
Kérdésedre a válasz, 100g lencsefőzelék = 115kcal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.