Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kaloria van benne?

Mennyi kaloria van benne?

Figyelt kérdés
Sehol se talaltam pontos adatot arrol hogy mennyi kaloria lehet 100g lencsefozelekben csak adagonkent irja hogy olyan 5-600 korul. Na de ha en kimertem 100g ot az csak nincs annyi mit gondoltok mennyi lehet benne?
2012. aug. 1. 18:46
 1/3 kalmj ***** válasza:

[link]

A lencse szárazon 342 de a főzelék azért nem egyértelmű, mert itt például a liszt a kolbász és a cukor kissé megdobja.

[link]

Ahol te nézted, ott is lehetett benne valami még.

2012. aug. 1. 20:53
 2/3 A kérdező kommentje:
amit kuldtel weblapot azt en is lattam de egy adag az nem 100g ra vonatkozik es ha megfozod a lencset akkor a sulya is megno plane ha lencsefozeleket keszitesz ezekkel a hozzavalokkal. Az enyem az igy nez ki csak a kolbasz nelkul de nem tudok lemerni egy fazeknyi fozeleket hogy megtudjam hogy x kaloria mennyi adagban is van pontosan:(
2012. aug. 1. 21:05
 3/3 kalmj ***** válasza:

De az első linkben írják a kalóriatartalmat. Egy adag 90-100 gramm. 1 adagba teszel még 2,5dl vizet ez egy szűk tányérra jön ki, ahogy látod a képen. Namost, ha édesítőt teszel bele, akkor cukorralmárnem kell számolnod. Kb 25 gramm liszt kell egy adagba, ez 90 kcal.

Összesen tehát kijött nekünk 375g főzelék,432kcal.

Kérdésedre a válasz, 100g lencsefőzelék = 115kcal.

2012. aug. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!