Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt lapos has?...

1 hónap alatt lapos has? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kérlek segítsetek!

170cm körül vagyok és 70kg. Tudom, ez elsőnek nagyon soknak tűnik, de sokan mondják hogy nem kifejezetten látszik mert hogy erős csontozatú vagyok. Nincs igazából célom hogy hány kg-ot szeretnék lefogyni, mert a lábaimmal és a fenekemmel nincs problémám. Sajnos amit valami hízlalót eszek, az rögtön a hasamra és a csípőmre megy. Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek, 1 hónap alatt, édesség,kenyér és tésztafélék hanyagolásával valamit hasra irányuló tornával mint például hasprés és felülés egy hónap alatt el tudnám-e érni a kívánt súlyt? Nem nagy a hasam.mert kb egy hónap alatt szedtem fel ezért a bőröm is feszesnek mondható. Ja,és naponta 3-4 órát szoktam görkorizni. Az is segít? Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. júl. 28. 16:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs helyi zsírégetés.

A hasizom megedzéséhez heti 3x10 perc bőven elég. Ez legyen hasprés, nem felülés, a kettő nem ugyan az. Egy darab megfelelően kivitelezett hasprés 8-10 másodpercig tart, mert nagyon lassan kell csinálni és legalább 5 mp-ig befeszített állapotban kell tartani.

A comb a legnagyobb izom, annak munkára fogása használja a legtöbb energiát, úgyhogy guggolj, (szoba)biciklizz, fuss, csinálj kitöréseket, stb.

Mellette pedig pontosan betartott diétás étrend. Ez adja a siker 70%-át, a mozgás csak 30%-át.

Az önmagában nem étrend, hogy nem eszel édességet, kenyeret, tésztaféléket!

[link]

2012. júl. 28. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!