Milyen hamar látszik a hatása a speedfitnessnek? Vélemények, tapasztalatok?
Látszik az, csak soká!
Barátnőmön kb. a 2. bérlet felénél kezdett látszani. Ezért inkább én bele sem kezdtem. Nekiálltam sportolni, kicsit diétázni!
Eddig kb. 26 kg-ot adtam le!
Sziasztok!
A speedfitnessről tömören:
-aki még nem volt, ne nyilatkozzon!
-aki meg próbálta és nem jött be, az máshol keresse a hibát.. pl. rossz edző vagy komolytalan hozzáállás..
Ez egy működőképes rendszer, nem szabad türelmetlennek lenni és kerülni kell a szénhidrátot.
Az a baj, hogy olyan emberek alkotnak véleményt, akik 2 edzés alatt 50 kilót akarnak fogyni, amit 10 év lustasággal halmoztak fel.
Tehát a speedfitness hatása első alkalom után érezhető, ha jól csináltad, akkor 2-3 napig az izomláz miatt nem is tudod elfelejteni.. :) Testalkat függvénye hogy mennyire lesz hamar látható a hatása, az biztos, hogy néhány edzés után (kb. 3-4) már sokkal feszesebb a bőröd és keményebbek az izmaid, de ez egy alakformáló edzés, tehát emellett mindenképp fontos a tudatos táplálkozás!
sok sikert és ne hallgass erre a sok fikázós kreténre..
na akkor a hatos válaszoló megnyugtattam minden lusta ember lelkét és megsímogatta egy kicsit.
Speedfitnes után azokank van izomláza akik a nap 24-órájából26-ot végig fekszenek és/vagy alszanak, munkahelyen vagy tv előtt,vagy bárhol. Ugye kocogni az már megterhelő lenne,ezért elmennek sf-re és izomlázuk van...jééé. Hát persze,hogy több mint a semmi, de ezt kb még egy két alkalommal fogod érezni,utána marad minden a régiben.
Jól bevált 5-es biológia mindenkinek:
edzés=izom
izom=izomláz
izomláz=növekvő izom
megnövekedett és megerősödött izomtömeg=zsírégetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!