Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hamar látszik a hatása...

Milyen hamar látszik a hatása a speedfitnessnek? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd a közeljövőben venni egy 10 alkalmas bérletet,de először megszeretnék győződni arról hogy tényleg hatásos?

2012. júl. 27. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
5 alkalmat voltam,nem ért semmit.
2012. júl. 27. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Van egy tanácsom, kocogás. Ingyen van és hatásosabb is. Ami a fitnesre menne el az pedig mehet összeállított étrendre amit mondjuk 1személyi edző megcsinál az első alkalommal.
2012. júl. 27. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal meglátszik, lényegesen vékonyabb lesz, na nem te, hanem a pénztárcád.
2012. júl. 28. 01:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Látszik az, csak soká!

Barátnőmön kb. a 2. bérlet felénél kezdett látszani. Ezért inkább én bele sem kezdtem. Nekiálltam sportolni, kicsit diétázni!

Eddig kb. 26 kg-ot adtam le!

2012. júl. 28. 06:25
 5/10 A kérdező kommentje:
hát nem tudom én igazából mindenhol más tapasztalatokat olvasok evvel kapcsolatban...jót,rosszat egyaránt :S
2012. júl. 28. 14:16
 6/10 anonim válasza:
64%

Sziasztok!

A speedfitnessről tömören:

-aki még nem volt, ne nyilatkozzon!

-aki meg próbálta és nem jött be, az máshol keresse a hibát.. pl. rossz edző vagy komolytalan hozzáállás..

Ez egy működőképes rendszer, nem szabad türelmetlennek lenni és kerülni kell a szénhidrátot.

Az a baj, hogy olyan emberek alkotnak véleményt, akik 2 edzés alatt 50 kilót akarnak fogyni, amit 10 év lustasággal halmoztak fel.

Tehát a speedfitness hatása első alkalom után érezhető, ha jól csináltad, akkor 2-3 napig az izomláz miatt nem is tudod elfelejteni.. :) Testalkat függvénye hogy mennyire lesz hamar látható a hatása, az biztos, hogy néhány edzés után (kb. 3-4) már sokkal feszesebb a bőröd és keményebbek az izmaid, de ez egy alakformáló edzés, tehát emellett mindenképp fontos a tudatos táplálkozás!

sok sikert és ne hallgass erre a sok fikázós kreténre..

2012. aug. 4. 21:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, sokat segítettél. :)
2012. aug. 7. 18:42
 8/10 anonim válasza:
Nekem csak jó tapasztalatom van. 6 ( 2×hetente) alkalommal voltam eddig és odafigyelek a kajára, de nem éhezem. A szeper vell adiponix nevű táplálék kiegészítőjét eszem és egy ruhaméretet fogytam ( 3 kg ), de a centi a lényeg!! Jártam olyan helyre is ahol rossz volt az edző, de most egy nagyon jó szalont találtam, még 5-6 alkalommal megyek, majd heti 1 a szinten tartás miatt.
2012. szept. 14. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

na akkor a hatos válaszoló megnyugtattam minden lusta ember lelkét és megsímogatta egy kicsit.

Speedfitnes után azokank van izomláza akik a nap 24-órájából26-ot végig fekszenek és/vagy alszanak, munkahelyen vagy tv előtt,vagy bárhol. Ugye kocogni az már megterhelő lenne,ezért elmennek sf-re és izomlázuk van...jééé. Hát persze,hogy több mint a semmi, de ezt kb még egy két alkalommal fogod érezni,utána marad minden a régiben.

Jól bevált 5-es biológia mindenkinek:

edzés=izom

izom=izomláz

izomláz=növekvő izom

megnövekedett és megerősödött izomtömeg=zsírégetés

2012. okt. 9. 12:39
 10/10 Sishi válasza:
A hatos válaszoló abszolút a szívemből szólt :D Teljesen egyetértek! Aki nem próbálta, nem tudja miről beszél. Aki próbálta, az ismeri az izomlázat. Nem minden alkalom után ugyanolyan mértékű, de az nem igaz, hogy egy idő után már nincs. Egyébként pedig, ha tényleg a lusták sportja lenne, akkor miért használnák sportolók és csapatok is a felkészüléshez? :P
2013. ápr. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!