Szerintetek? Homokóra alkatom van? Hány kilónak néztek?
Arra, hogy a képeid alapján nem az a baj, hogy zsíros vagy, hanem, hogy nem vagy izmos.
Én kondiznék a helyedben, de ha nem akarsz, keresnék valami olyan edzést, amit kifejezetten csajoknak tartanak, mondjuk hot iron (ez csak egy példa), vagy aerobik, ilyesmi..
Most nem kell egyből eret vágni amiatt, mert valaki 75 kilónak nézett...Mivel nem tudtuk, hogy milyen magas vagy, ezért nehéz volt tippelni...még egy ajtókilincset vagy valami kiindulópontot sem fényképeztél, hogy legalább abból rájöjjünk, hogy mennyi is az annyi...
Mert pl. ha 178 cm magas lennél, ahhoz nem lenne annyira sok a 75 kg.
Én 176 cm vagyok és 65 kg. Voltam 70 fölött is, akkor néztem ki úgy mint te (vagyis hasonlóan)
Amúgy meg nincs annyira rossz alakod...Hidd el nem az a legnagyobb gondod, hogy van pár kiló felesleged, hanem pl. hogy úgy beszélsz mint egy kocsis.
1. k**ja be aki szerint ez kövér, duci, vagy akár 3 kiló felesleg is van rajta.
2. kérdező szerintem egyáltalán nem vagy kövér meg semmi, csak bunkóznak mert irigyek
3. akik a még több sportot írják: szerintetek egy nőnek úgy kell kinéznie mint a napi több órát konditerembe járó férfiaknak? mert akkor elég h***ék vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!