Ha elolvasom a Sárga kapszula könyvet, akkor nem fogok itt hülyeségeket kérdezni?
Az alapvető tudnivalók vannak benne.
Viszont nem egyénre szabott, neked kell finomhangolni magadra.
Az biztos, hogy saját és ismerőseim tapasztalata alapján ha már kb. 80%-ban betartod az ott leírtakat, akkor pár hónap alatt, fél éven belül óriási változáson tudsz átmenni, egyértelműen pozitív irányban.
Látom lepontoztatok, de akkor is tele van hülyeséggel. Én járok diétás oktatásra diabetes miatt. Szóval tudom.
Pl. hogy a rizs áhhh az nem jó, mert sok benne a ch, de ha csirkével eszed, akkor jó, mert lassabban szívódik fel... az életben nem fog ettől függni a felszívódás...
meg hogy az aerobic csak pinalegyezgetés (igen, ezt a szót használja) és hogy sz@rt se ér, érdekes nekem szép testem van tőle...
A testépítők 10-15 kiló zsírokat pucolnak le magukról 2 hónap alatt egy verseny előtt, vagy egy tömegelés után.
Aki ilyen gyors fogyást szeretne, annak tényleg pnasimogatás az aerobik, és tényleg kerülnie kell még a rizst is.
El lehet nekik hinni, mert ők évente dobálnak le 15 kilókat simán.
A legtöbb embernek viszont nem gyors lepucolásra van igénye, hanem tartós fogyásra, amihez be kell lőni egy olyan életmódot, ami még tartható és közben fogyni/súlyttartani is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!