Úszógumi eltüntetése, tippek?
csipő és a combomon van inkább egy fogásnyi...
egyébként körte alakom van:(
16/lány
Körte alkat+úszógumi?
???
Ez nem igazán jellemző, egyáltalán nem, pont, hogy a lapos has és a vékony derék a jellemző a körte alkatra. Ez azt jelenti, hogy duci vagy, tehát egyenlőre nem kifejezett izomépítő gyakorlatok kellenek a hasadra, hanem egy általános zsírégető program. Tehát te most elkezdesz 1400 kalóriát, 100 gramm fehérjét, 175 gramm CH-t enni, elkezdesz járni futni/úszni/túrázni, bármi. Ha vékony leszel, akkor nem a has lesz a problémás rész, hanem a comb és a csípő. Ha tényleg körte vagy. Amúgy ne sajnálkozz az alakod miatt, még mindig jobb, mintha alma lennél. Én is körte vagyok, hosszú évek és táplálkozási zavar kellett ahhoz, hogy ezt felfogjam.
Ne diétázz, ne vonj meg semmit magadtól, hiszen 16 vagy! Egyél naponta többször, de keveset és a nasikat próbált kiiktatni. Szerintem a futás a legjobb zsírégető, szóval fuss heti 3-4x és tornázz (hogy ne lötyögjön minden ha fogysz) heti 3x. Nincs helyi fogyás, sok mindentől függ, hogy honnan kezdesz el fogyni először.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!