Nyáron az ember tényleg fogy, télen hízik?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy figyeljünk oda télen is, stbstb, de akkor csak kevesebbet mozgunk, sétálunk, a szervezet is lassabb üzemmódba áll. Szerintetek?2012. júl. 22. 12:41
1/11 anonim válasza:
Szerintem igaz, mert az emberek többségének melegben nincs étvágya. Télen azért sokszor összejön a család, pl karácsony és akkor azért van étvágya az embernek.
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem igaz, csak az a helyzet, hogy nyáron az emberek jobban ügyelnek magukra, télen meg azért nem, mert jobban fel vagyunk öltözve (szerintem)
3/11 anonim válasza:
igazándiból nyár végére hízik az ember (meg az állatok is) mert télire raktároz a szervezet amikor kevesebb a táplálék. az embernél viszont aki már bármikor képes élelemhez jutni mozgás nélkül már lehet hogy felborult az egyensúly
4/11 anonim válasza:
Igen, valóban így van. Télen hízunk nyáron fogyunk.
5/11 anonim válasza:
Nyáron sokma zöldség/gyümölcs(sokan a melegben csak ezeket kívánják). Télen viszont a zsíros sz@rokat zabáljuk...:)
6/11 anonim válasza:
Nem mindig igaz ez sem, nem kívánunk nagy melegben nehéz ételeket ez igaz, de viszont a fagyi. jégkrém ott van helyette(persze nem 1-től) plusz a strandolós kaják még :-) lángos, palacsinta, hamburger
7/11 anonim válasza:
Szerintem igaz. Nyáron többet mozgunk meg több gyümölcs,kevesebb zsíros kaja. Télen meg bent punnyadunk és sok vacak kaja(gondolok most a chipsre,csokira). Meg aki tanul,annak a suli végett is kevesebb ideje van.Na,meg nyáron a strandszezonra mindenki jól akar kinézni :)
8/11 anonim válasza:
Nyáron azért fogysz,mert izzadsz. A téli hízás meg kamu,mert akkor hízol,ha semmit nem sportolsz,mellette pedig eszel ezerrel. Akkor hízol főleg,ha este 6 óra után eszel.
9/11 anonim válasza:
Az izzadásnak semmi köze a fogyáshoz.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem mindenkinél van így. Én például életmódot váltottam, és ugyanúgy táplálkozok, meg ugyanannyit mozgok nyáron is meg télen is, habár az edzés kicsit nehezebben megy a nagy melegben, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!