166 centivel hány kilónak kéne lennem? És ihatok kapucsínót?
Figyelt kérdés
Ilyenkor még lehet?Hány kalória?Az az instant cappuchino tejjel hab meg csokiöntet nélkül2012. júl. 21. 23:44
11/21 anonim válasza:
Bocsi hogy nem vagyok gondolatolvasó és ha nem írod oda akkor nem tudom mit akarsz. Amúgy ha annyira egészségesen akarsz akkor iktasd ki a lisztet és a cukros dolgokat is. Ehhez mérten a kapucsínót is.
12/21 A kérdező kommentje:
egy pohár tejet se lehet naponta meginni?Inkább a kapucsínóval lehet gáz nem a tejjel
2012. júl. 22. 00:30
13/21 A kérdező kommentje:
ja bocs:D Azthittem egyértelmű :D
2012. júl. 22. 00:32
14/21 anonim válasza:
Azt nem mondtam hogy 1pohár tejet sem, csak hát a 2együtt nem a legjobb kombináció :D
15/21 anonim válasza:
Szerintem ne igyál, mert nem fogsz tudni aludni. :)
Majd reggel.
16/21 anonim válasza:
ÍGyál inkább rendes kávét édesítővel meg vagy 100 mili tejjel. ÍGy kb 50 kalória van benne.
EGy instant kapucsínóban biztos van 120-123 is. (amúgy kell írja a csomagoláson)
17/21 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz egy cappuccinot egy nap, csak ne este ÉS (ez a legfontosabb) az étrended többi része legyen rendben!
Ha nincs rendben az étrended, akkor az az egy cappuccino semmit sem jelent.
Ha rendben van, akkor ugyan ront rajta, de teljesen nem fogja elrontani, viszont mentálisan segíthet.
19/21 anonim válasza:
Ihatsz kapucsinót, a neszkávé vaníliás terméke 76, a ,,natúr" 56 kcal-t tartalmaz, tehát bele kell, hogy férjen fogyi idején is, akár minden nap.
20/21 A kérdező kommentje:
okéé:)
Köszi
2012. júl. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!