Ez miért van? Lehet köze hozzá annak hogy a héten jött meg?
Figyelt kérdés
A héten elkezdtem a fogyókúrámat, azóta közel 4 kg-ot híztam... az étrendemen annyit változtattam hogy kenyeret nem eszem, ha mégis akkor csak teljes kiőrlésűt, édességet,zsíros kaját, cukrozott cuccokat elhagytam, este 6-7 után nem eszek, 10 körül fekszem.. minden nap aerobicozok egyenlőre 30 percet, többet még nem nagyon bírok, de ebbe rendesen beleizzadok.. hagyjam abba vagy el fogok kezdeni fogyni... ? 2 éve nyáron másfél hónap alatt így fogytam 1 kg-ot... még egy kiló és elérem azt a súlyt amit soha nem akartam... :S:S2012. júl. 21. 08:37
1/2 anonim válasza:
Ne hagyd abba, mert akkor sosem lesz eredménye!
Lehet hozzá köze, hogy akkor jött meg neked. Súlyt mérni mindig az utána lévő napokban, reggel, minél kevesebb ruhában ajánlott mérni!
Ha időd engedi, akkor az aerobic mellett próbálj erősíteni, ha előtte csinálsz 5-10 perc kardió bemelegítést, akkor még hatékonyabb lesz.
Ne felejtsd el, hogy hetekig is eltarthat, hogy eredményt láss, de ha egyszer beindul, nincs megállás, szóval ne add fel! :)
2/2 anonim válasza:
szia már elértél azota vmi pozitív hatást?ugyanis nekem is ugyanez a problémam.miota fogyozom hiztam 2 kilot és egyszeruen nemértam.betege vagyok.irj légyszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!