FLABéLOS. Ismeritek? Használt nektek? Hatásos?
Figyelt kérdés
A Flabelos billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".2012. jún. 27. 23:08
11/14 anonim válasza:
Öregem, de gyűlölőm azokat, akik ki se próbálták, de pofáznak annak, aki csoda, hogy tud járni, annyira rossz a lába, hogy fussa ki a tüdejét, attól fogy...-.-
én kipróbáltam, és nem igaz, hogy nem csinál semmit! Én éreztem, hogy mozog mindenem, sőt, a 15 fokozaton mikor rogyasztottam a térdemet, ahogy kell, le kellett vennem egy idő után, mert éreztem, hogy fáj, mert nem szoktam még hozzá!
Nekem az a bajom, hogy nem bírok bizonyos okok miatt olyan kitartóan edzeni(kivéve könnyű gyakorlatok), mint a többi ember, és a futásnál is kis idő elteltével kifulladok. Most akkor egy dagadt disznó vagyok, aki azért dagadt, mert ki merte próbálni?
Nekem még direkt mondták is, hogy ne azt várjam, hogy 5 használattól fogyok!
12/14 anonim válasza:
Szia, nekem használt! Én 2013-ban Április elején elkezdtem, heti 3-4x mentem 20 percre, Májusban már csak 2-3x, mert nem volt már rá annyira időm, aztán teljesen abbahagytam nyárra sajnos. Most fogom újra kezdeni, már nagyon várom hogy újra járhassak, imádom! 68-70 kg voltam a 165 cm-hez.. Elhagytam a kenyeret a cukrot és a fehér lisztet. Júniusra eltűnt minden narancsbőröm, és lefogytam 56-57 kg-ra amit azóta is tartok,minden hurkám eltűnt! Én csak ajánlani tudom, és nem értek azokkal egyet akik nem is próbálták és magyaráznak, hogy mekkora hülyeség...De igazából nem is érdekel, mindenki maga dönti el, hogy mit csinál. Nekem használt, és bátran ajánlom mindenkinek ! ;)
13/14 anonim válasza:
Szia én kb 2 hete csinálom és én mint laikus sosem gondoltam volna hogy el érek valamit de tényleg bármit is ezzel anyám unszolt hogy "naa jó lesz ez" én a diéta és az edzés híve vagyok voltam leszek..de én voltam a legjobban meglepve mikor tegnap rám jött a 2 éve nem látott farmer nadrágom :D na mondom baz'd..hát ez k@rva jó..és direkt nem edzettem semmit..sőt zabáltam ebben a 2 hétben hogy már csak azért se legyen igaza anyámnak :D...és?...mégis csak :) szerintem veszteni nem vesztesz vele ..
14/14 anonim válasza:
A vibrációs trènerek nem helyettesítik a mozgást. Èn az 1órás kardió edzésem után szoktam 20percet egy ilyesmi gèpen állni. Eddzès utáni lelazításra tökéletes, stresszoldó ès fokozza a vérkeringést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!