Van kedve valakinek elkezdeni velem az Insanityt? Én ma kezdem, tegnap kimaradt a fit test. De nem akarok még1 hetet várni, szóval majd j. hétre iktatom be. Csatlakozhatsz j. héttől is akár.24/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 18:56
1/7 anonim válasza:
csináld meg a fit testet, utána egy órával az edzést
én am elkezdtem, de nem bírtam
2/7 A kérdező kommentje:
Meddig csináltad?
2012. jún. 26. 20:06
5/7 anonim válasza:
Én is gondolkodom egy ideje, hogy belevágjak, viszont én nem nagyon szeretném követni azt a diétát, amit javasolnak mellé. Vajon így lenne értelme? Persze ez nem azt jelenti, hogy ennék, mint a disznó, csak azt éppen nem szeretném. Kérdező/válaszolók, ti hogy álltok az eddzéssel, mennyire hatásos?
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, én elkezdtem de annyira szar volt a kondim,hogy meghaltam majdnem miközben csináltam.:D Jelenleg egy másik programot csinálok aminek a neve slim is 6. Ez 6 hetes.Itt is minden nap kell tornázni de valamivel nyugisabb mint az insanity.Annó az insanity diétáját én nem is néztem meg,szóval erről nem tudok nyilatkozni.:)
2012. szept. 4. 11:21
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg egészen biztosan lenne értelme így is ha másik diétát csinálnál. :)
2012. szept. 4. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!