Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100g főtt csirkemellben hány...

100g főtt csirkemellben hány kb kcal van?

Figyelt kérdés
Párolt zöldséghez eszek majd ebédre egy kis húslevesben főtt csirkemellet, de nem tudom hány kalória, nem igazán találom a neten, csak a sültet. Segítsetek légyszi.
2012. jún. 26. 11:30
 1/7 A kérdező kommentje:
kb hány kcal, bocsi ^^
2012. jún. 26. 11:31
 2/7 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Az élelmiszereket nyersen szokás mérni!

[link]

2012. jún. 26. 11:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem, de főzés során nem veszik el belőle vmi? Fehérje vagy nem tudom. Jó, lehet, h baromságot kérdezek.
2012. jún. 26. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire számolni kell, hogy 10 deka főtt csirkemellben mennyi energia van, ott már régen rosszul kezdődik valami.
2012. jún. 26. 11:54
 5/7 A kérdező kommentje:
nyilván nem 10 dekát eszek, de minden élelmiszert 100 grammban mérnek. kérdezhettem volna azt is h 300 vagy 400 g mennyi kcal. Ez teljesen mindegy. szorozni tudok
2012. jún. 26. 12:10
 6/7 Smartguy86 ***** válasza:
Nem vész el csak átalakul :P Nyilván elveszik főzéssel valamennyi vitamin (fehérje mondjuk nem, sőt a tojás pl. főzve jobban hasznosul!), de akkor is nyersen kell mérni. A zöldségeket ha vitamint akarsz, akkor nyersen edd ne párolva. Persze nem lehet mindent nyersen enni nyilván, szóval ezzel kár foglalkozni. A rizst is nyersen szokás mérni, pedig a felvett víztől akár 1,5x annyi is lehet a súlya főzés után...
2012. jún. 26. 12:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. jún. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!