Fenékformálásra jó a szobakerékpár?
Figyelt kérdés
Nagy a hátsóm és diétával na meg bicajozással szeretném leadni. Hatásos lesz ez így?2009. júl. 4. 20:06
1/4 anonim válasza:
Igen ez lenne a módszer (aerob + diéta), de nem lesz hatásos, mert a kérdésedből már látszik sajnos hogy a lényeg nem ment át! A lényeg a diétán lenne, tökmindegy hogy az aerob lépcsőzgép, kocogás, gyaloglás, biciklizás, akármi, ez teljesen mindegy, ezért nem igazán van lényeg azon hogy mért pont a szobakerékpár a kérdésed! Én sokkal inkább a diétádat olvasnám el, mert %-ban kifejezve kb 90% a diéta fontossága!
2/4 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy a szobabicaj formálja-e, jót tesz-e a fenekén lévő zsírpárnáknak :) Szerintem a legjobb az, hogyha állva bicajozik az ember, bár az szobabicajon elég fura, dehát miért ne?:D
3/4 anonim válasza:
"Szerintem úgy értette, hogy a szobabicaj formálja-e, jót tesz-e a fenekén lévő zsírpárnáknak :)"
pont ez a baj, mert ez igazából töklényegtelen. ha lemegy a zsír akkor formásabb lesz a feneke
4/4 anonim válasza:
Segíthet, de nem az igazi. Tényleg állva mozgatja inkább a fenékizmokat. Szerintem a torna jobb, de ki-ki ízlése szerint. :)
Van egy nagyon egyszerű és hatásos gyakorlat. Letérdelsz, tarkóra teszed a kezed és felváltva ülsz ki a lábad mellé jobb és bal oldalra. Térdtől felfelé a derékkal bezárólag mindent formásít és kényelmesen lehet akár tv-zés közben csinálni. Legalább 100 kiülés oldalanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!