Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kitartóbb...

Hogyan tudnék kitartóbb lenni? Leírnátok a fogyásotokat, hogy "erőt" merítsek belőle?

Figyelt kérdés
Már egy párszor elkezdtem a fogyókúrát. Napi 1500 kcal + napi 30 perc torna. Néhány napig-egy hétig tudom ezt csinálni, de aztán elgyengülök, és pont este (mert délutánig kibírom) már nincs "erőm" és bezabálok mindent, édességet, sós kaját, amit csak találok (persze nem szó szerint az egész konyhát, de elég sok ételt). Aztán feladom a fogyókúrát, majd kb 1 hétig "rendesen" eszek, mivel nem fogyózok, majd jövőhéttől.. Nem jutottam sehova sem, mert nincs erőm, nincs annyi akaratom, hogy végig csináljam, állandóan feladom pár nap után. Most, hogy nyári szünet van, nincs suli, sok időm is lenne majd a sportra. Ha ti már jelentős súlyt adtatok le, leírnátok a "sikertörténeteteket"? Legalább látnám, hogy ti milyen kitartóak voltatok, és akkor nekem is lenne egy kicsivel több akaraterőm. :)
2012. jún. 13. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy sikerült, hogy rájöttem,hogy amikor otthon vagyok, egyfolytában eszek, mert nagy a kísértés. Ezért inkább minden nap mentem valahova, és pár gyümölcsöt vittem magammal,azt ettem meg. Ha otthon vagy, nagy a kísértés, de ha kirándulsz vagy egyéb, sokkal könnyebb.
2012. jún. 13. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Napi egy zacsi szőlőcukor, mellé max egy doboz tej naponta meg vitaminok, semmi más.

Szarul leszel, meg baromi egészségtelebn, de ha csinálod egy hónapig az inzulin leégeti rólad az összes zsírt, mert a dextróz eszméletlenül megdobja az inzulin szintet!

Az meg mivel ki vagy ürülve és nem eszel mást csak cukrot nem tud másképp ürülni minthogy lebontja a zsírt..

A szervezet mindíg több inzulint lök a vérbe mint amennyi cukrot megeszel, emiatt fogsz fogyni, a tej meg védi a gyomrod.

Napi egy zacskónál többet ne egyél meg belőle, és max egy hónapig csináld a kúrát!

Heti egyszer ehetsz egy jó adag szilárdkaját is, az még belefér.

2012. jún. 13. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

És vigyázz, nehogy átess a ló túloldalára, a dextrózzal hízni is marhakönnyen lehet, ha a felpumpált vérinzulinodra rákajálsz...

Ha nem bírod már az éhséget akkor csináld azt, hogy megiszol egy 3 deci tejet aztán kimész futni egy 10 percet a mozgás elviszi az éhségérzetedet! És akkor is kénytelen hozzányúlni a szervezeted a zsírhoz, mert másból nem lesz energiája!

2012. jún. 13. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Ilyen hülyeséget ne csinálj, könnyen cukorbeteg lehetsz tőle!

Ráadásul ha abbahagyod és elkezdesz rendesen étkezni, duplán fognak visszajönni a kilók...

2012. jún. 13. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Uhh.. Ilyen szőlőcukros butaságot nehogy csinálj!!
2012. jún. 14. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg a [link] oldalt, nekem hatalmas motivációt jelentett
2012. jún. 14. 10:14
 7/8 anonim válasza:

nekem a sok folyadék bevitel segít. sok vizet iszom egy nap.

nagyon édesszájú vagyok, és amikor kívánom és nem akarok enni, iszok valamit, akár valami édes üdítőt. maga az íz nekem elég is:)

2012. jún. 14. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs "konnyu" fogyas. A fogyas szivas es nehez. 4 honap alatt 32 kilot adtam le. 800-1000 kaloriat ettem es napi 1 ora futas (eleinte tobbszor setaval megszakitva, kevobb mar kevesszer). Sokszor szenvedtem, de egeszsegugyi problemam volt es en nagyon felek az orvosoktol korhaztol stb, es ez adja a motivaciot, nehogy odakeruljek. Csak egy pelda 32 kiloval ezelott a nyugalni pulzusom 90 volt, most 58. Vernyomasom 150/90 volt most 115/70 stb. Motivaciot adnak az eredmenyek is. De a legfontoabbnak azt tartom, hogy:

1 hetre elore ird ossze az egesz heti etrendedet, minden vasarnap mondjuk, es utana kerj meg valakit, hogy segitsen ezeket elkesziteni, es te a konyhaba csak akkor menj, amikor mar a kaja az asztalon van. Anyukadat kerd meg ra, ezen kivul ne jarj boltba, ne foglalkozz kajaval, ne te keszitsd magadnak, ne legyel ott amikor masok esznek stb.

Kell valami olyan elfoglaltsagot talalni, ami annyira lekot, hogy az ehseg eszedbe sem jut. En jatszom az interneten a szamitogeppel, es neha ejjel 2-kor nezek fel eloszor es ugy elroppen 4-5 ora, hogy kozben eszembe sem jut, hogy kihagytam a vacsorat stb. Persze mindenkinek mas az ami "lekoti", de valami kell, ami teljesen eltereli a figyelmed. Ezt tartom a legfontosabbnak, a figyelemelterelest.

En este sportolok, futok, amikor hazaerek furdes es alvas, es reggel sem kelek ehesen. En nem vacsorazom mar 4 honapja. Sokan mondjak 5x kell enni keveset. Nekem nem jott be. Allandoan ehes voltam, most csak 2x eszem reggel 9 korul es delutan 3 korul, ennyi.

A sportba viszont mindent bele kell adni, fel ora futas kb 250-300 kaloria elegetes, egy ora a duplaja, fontos, hogy a vegere annyira elfaradok, hogy egybol el is alszom, igy meg az agyban sem toprengek azon, hogy ehes vagyok.

2012. jún. 14. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!