Mennyit ártottam ma?
Megettem min. 2000 kcal-át, amúgy diétázom, reggeli súlyom 67,5, de napközben már 69,5-öt is mértem... :S
Ez egyszerűen "távozik" a következő napokban és nem lesz semmi gond a további fogyással vagy meg fog mutatkozni a héten?
Csináltam olyat, hogy néha többet ettem, de ennyit nem nagyon, meg sütit mindent össze-vissza...
Amúgy eddig 1,5 év alatt 30 kg ment, meg holnap futok is, minden megy a normális módon, de ma úgy éreztem erre szükségem van! :)
Nyugtassatok meg! :D
Tényleg nem lesz baj, nyugi. :)
De azt tudd, hogy nem egészséges naponta, sőt naponta többször súlyt mérni, mert amint a mellékelt ábra mutatja, ilyen aggodalmakat fog okozni.
Próbáld nem mérni magad ilyen sűrűn, legalább 1 hetes szüneteket kellene hagynod. :/
Köszi a válaszokat! :)
A kecskét meg a lovat én is sajnálom... :D
Tudom, hogy sokak szerint nem szabad naponta méredzkedni, de nekem ez másfél éve bevált módszer, hogy reggel és este is mérlegre állok, így tudom napról napra követni a változást, reálisan, pontosan és tudom, hogy minden rendben megy-e... És ez nem is fog változni egy darabig! :)(
butus, napközben nem mérjük magunkat! hát a bevitt kaja nagyrésze víz, azt kipisiled, a maradék egy része meg rost, azt megint kiüríted, mert azt nem tudod megemészteni. a maradék anyag pedig elenyésző, 1 csalónap belefér, max kiesett fél óra futásnyi kalória, azt meg behozhatod bármelyik nap. a fogyás nem verseny, nem időre megy. ha a szervezeted kimerült, úgy érzed enned kell, akkor kell ilyen "pihi" napokat is tartani.
Nekem amúgy pont ez volt múltkor, egyik nap különleges esemény miatt kicsit elengedtem magamat, rengeteg sütit bevágtam, meg egy szép adag milánói is játszott... de 34 kiló fogyás után én már nem igazán pánikolok csalások után. természetesen a fogyókúra másnaptól ugyanúgy folytatódik :D Szóval kitartás és sok sikert :D
Köszönöm szépen, lassan kezdek megnyugodni, de a gyomromban egy nagy darab kő van és nem mozdul... :D
Holnap reggelire csak egy cappucino fog lemenni, aztán egy finom ebéd, az esti futás után pedig jöhet egy alma... :) Jól fogom magam érezni, ma meg legalább jól besütiztem! :):P
Köszi Nektek! Mindenkinek további jó fogyást/súlytartást kívánok! :)
És én, kis butus, ezentúl soha többet nem állok napközben mérlegre!!! :D Ígérem, ettől "bolondultam" meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!