Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyümölcsnapok? Fogyok majd tőle?

Gyümölcsnapok? Fogyok majd tőle?

Figyelt kérdés
sziasztok, nem fogyókúrázom meg semmi,de elhatároztam hogy minimum 2-3 napig csak gyümölcsöt meg joghurtot eszek. ettől hány kilót lehet lefogyni? egyáltalán jó ha ezt csinálom? tudom hogy mellette mozogni is kéne,és próbálok is,csak sajnos nem nagyon van rá idöm. a válaszokat elöre is köszönöm :)
2009. jún. 30. 08:01
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha fogyni nem is fogysz, de a szervezeted tisztul ez is jobb mint a semmi és a szervezeted meghàlàlja! :) Vannak egy napos tisztitokuràk, azokra keress rà!
2009. jún. 30. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
fogysz fogyni, de nem azért amit gondolsz! Hanem azért, mert nem viszel be elég fehérjét, a szervezeted katabolikus állapotba kerül, és elkezdi bontani az izmokat. Fogyni fogsz igen, csak nem zsírból, mert amíg izombontás van addig zsírbontás nincs!
2009. jún. 30. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én fogyok tőle,de én más vagyok,mert megy a hasam minden gyümitől...

Egyébként nagyon jó méregtelenítő tényleg:D

2009. jún. 30. 10:08
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönök szépen minden választ :) juj az rossz lehet. :S :) még1x köszi ! remélem ha arra nem is jó hogy fogyjak,méregtelenítem magam :D
2009. jún. 30. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó ötlet, agyonpermetezett, génmódosított, üres kalóriát tartalmazó gyümölccsel méregteleníteni.

Csak megjegyzem: a gyümölcscukor(fruktóz) a legkárosabb az összes cukor közül. Ugyanis nem termel energiát belőle a szervezet, hanem a májban kerül elraktározásra. Amit pedig nem képes raktározni, az a zsírraktárakat növeli.

Felejtsd el ezt az őrültséget, csak rosszul jársz vele.

2009. júl. 1. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
utolsó: hagyjad, én már rájöttem, úgy sem fogadják el az ilyen válaszokat, csak azt fogadják el amit hallani akarnak (tehát azt hogy jó amit csinálnak..)
2009. júl. 1. 22:50
 7/8 A kérdező kommentje:

értem ..köszönöm a válaszokat !

nem,én nem ilyen vagyok,és az öszinteségért ment a zöld kezecske :)tényleg köszönöm a válaszokat csak kicsit szivenütött ez :(

2009. júl. 1. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs mit és ne csüggedj! Mindenre van megoldás.

Kicsit súgok: gyümölcs helyett zöldség.

De proteinbevitel nélkül meg se próbálj diétázni.

Sok sikert!

2009. júl. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!