Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap norbi 1-es kodos...

Ha egész nap norbi 1-es kodos ételt eszek 1 hét alatt hány kg-ot fogyok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2,84
2009. jún. 29. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

1 hét alatt azért még ne beszéljünk fogyásról! Súlycsökkenés max, mert kimegy egy kis víz, meg fekália...

Ha egy hétre tervezel, akkor eleve rossz a hozzáállásod!

Amúgy szerintem ha 100-1200 kcalt eszel egyes kódból, akkor 2-4 kiló közöt lehet a súlyvesztés. Nem fogyás, zsírból! Súlyvesztés.

2009. jún. 29. 11:52
 3/4 anonim válasza:
Amennyiben fizikai állapotod lehetővé teszi (értem ez alatt h nincsenek mozgásszervi betegségeid pl) kocogj fuss v legalább is mozogj sokat 1000x hasznosabb mint norbi kajákat enni. Mozgás mellett lehet sőt kell is a diéta de 200-300%-kal megnöveled a diétád hatékonyságát ha mozogsz is és nem CSAK fogyókúrás kajákat eszel
2009. júl. 6. 10:00
 4/4 anonim válasza:
Szerintem is inkább mozogj. Arról nem is szólva, hogy ha ez beválik, akkor is csak addig fogod a norbi-kajákat enni, amíg el nem éred azt az eredményt, amit szeretnél. És minthogy gondolom nem szeretnél örökre Norgbon élni, vissza fogsz térni a normális étrendedhez, aminek az lesz a vége, ha az alapétrededen nem változtatsz, hogy megint elkezdesz visszahízni. Ennek elkerülésére szerintem azon kellene változtatnod. Eheted a Norbi-kajákat, csak ha végeztél velük, vigyázz a normál ételekre való visszaállásra :)
2009. júl. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!