Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugye nem fog lógni a bőröm...

Ugye nem fog lógni a bőröm még az utolsó 5kg után? (eddig már viszonylag sokat fogytam. )

Figyelt kérdés

Kereken 28,7kg-ot fogytam eddig, hál istennek nem lóg a bőröm, hanem szép feszes maradt, (gondolom a rengeteg sporttól) Még 5kg-ot szeretnék fogyni, ugye nem fog lógni a bőröm az utolsó kg-ok leadása után? Régóta beleakartam vágni a fogyókúrába, de mindig féltem attól hogy csúnya lógós, löttyedt lesz a bőröm, úgyhogy amióta elkezdtem ezt az egészet, rengeteget sportolok, hogy ne lógjon a bőröm, szerencsére sikerült is EDDIG ezt elérnem.

Lehet hogy hülye kérdésnek tünik, mert "már fogytam majd 30 kilót, és ha eddig nem lóg, akkor az utolsó 5kg után sem fog..."

Meg szeretnék nyugodni hogy valóban így lesz-e, mert mindig is ettől féltem hogy majd lógni fog ha teljesen lefogyok, és elérem a végső kitűzött célt!

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. máj. 22. 23:43
 1/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ettől is függ
2012. máj. 23. 08:57
 2/5 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.
2012. máj. 23. 09:29
 3/5 csokissüti002976 ***** válasza:
Nem hiszem! Amúgy nagyon ügyi vagy, gratulálok! :)
2012. máj. 23. 10:16
 4/5 anonim válasza:

Én is gratulálok az eredményedhez!

Mennyi idő alatt sikerült elérned?

2012. máj. 24. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

1,5 év alatt.

2012. máj. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!