Fogyhatok normál étkezés mellett is?
A probléma a következő. Ma nézegettem különböző oldalakon, hogy milyen étkezést kellene beiktatnom a sport mellé a fogyás érdekében. Majd ezt előadtam anyukámnak is, aki közölte, hogy nem hajlandó állandóan csirkemellet, zöldségeket vásárolni csak nekem, mert drága. Tipikusan az a munkából hazaesős, zsíros fehér kenyeret kolbásszal habzsolós emberke. Túlsúlyos is. Nagyon nehezen (egyáltalán nem) változtatna az étkezési szokásain még az én kedvemért sem. Én kezdetnek egy 7 kilótól szeretnék megszabadulni körülbelül, és mivel maximalista vagyok, az étkezésemből is szeretném kihozni a legtöbbet. Sikeresen kikönyörögtem mára a zöldséglevest, de sajnos gyakran megesik, hogy addig nem vásárol míg az utolsó kolbász, virsli, fehér kenyér, nokedli, tészta el nem fogy. Innivalóban is csapvízre "szorulok", de abból megvan a napi 3 liter. Ja és minden nap kocogok, jelenleg 35-40 perc megy folyamatosan. Tehát a kérdés az, hogy rendszeres sport mellett sikerülhet-e a fogyás, még akkor is ha becsúszik pl egy bundás kenyér vagy tészta? A rendszeres fehérjebevitelt sem tudom garantálni. :( Úgy még a nyári szünet felét szánnám a dologra...
17, L, 170 cm 75 kg.
Persze, hogy sikerülhet!
Én ugyanazt ettem, amit mindig, csak mértékkel. Az a legfontosabb, hogy a mennyiségre figyelj oda.
Meg estére, ha tudnál mondjuk magadnak 2-3 tojást főzni minden más helyett. Esetleg nasi helyett almát ennél, az sokat számítana.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Nagyon jó tippeket adtatok! Nem szoktam nasizni, már csak azért se, hogy spóroljunk a kajával... A tojás, zabpehely, és káposzta is nagyon jó ötlet. És akkor semmi cukor + liszt.
Hát akkor beáldozom az egész nyaramat, végülis mindegy, majd meglátjuk.
Mindenki kapott zöld pacsit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!