Hallottam, hogy sokan "lugosítanak". Ez miért jó? Milyen hatása van a szervezetre?
A patikában lehet kapni bázispor naponta 2-szer reggel és este kell betenni egy pohár vízbe és elkeverni és meginni.
A szervezetben lévő savakat közömbösíti.
"Megerőltetés nélküli méregtelenítés és tisztítókúra, hogy a szervezetében felhalmozódott salakanyagok és méreganyagok végre távozhassanak."
Tehát határozottan igen! :) A szöveggel ne foglalkozz, egy bogyónak a reklámszövege, ha beírod googleba hogy méregtelenítés rögtön a második vagy harmadik.
Sokan teával is próbálkoznak, érdemes kipróbálni valamilyen módszert, az biztos.
Hidd el már az is sokat segít szerintem ha sok folyadékot iszol és annyi zöldséget (ami lúgos persze) eszel amennyi csak belédfér, mert a rostanyagok is nagyon jót tesznek az emésztésnek, ugyanis kipucolnak. Szerintem olvasgass a googlén méregtelenítés és lúgosítás címszók után. :)
Am az első válaszoló vagyok.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!