Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hallottam, hogy sokan "lugosít...

Hallottam, hogy sokan "lugosítanak". Ez miért jó? Milyen hatása van a szervezetre?

Figyelt kérdés

2012. máj. 14. 16:45
 1/4 anonim válasza:
méregteleníted vele a szervezeted, a savakat semlegesíted. :)
2012. máj. 14. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A patikában lehet kapni bázispor naponta 2-szer reggel és este kell betenni egy pohár vízbe és elkeverni és meginni.

A szervezetben lévő savakat közömbösíti.

2012. máj. 14. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a méregtelenítés azt jelenti, hogy gyakoribb látogató leszek a wcben? A tej is lúgos, ezért lehetett, hogy amikor a VVben megitattak velük fejenként két liter tejet, egyből a wcn kötött ki mindenki?
2012. máj. 14. 17:57
 4/4 anonim válasza:

"Megerőltetés nélküli méregtelenítés és tisztítókúra, hogy a szervezetében felhalmozódott salakanyagok és méreganyagok végre távozhassanak."

Tehát határozottan igen! :) A szöveggel ne foglalkozz, egy bogyónak a reklámszövege, ha beírod googleba hogy méregtelenítés rögtön a második vagy harmadik.

Sokan teával is próbálkoznak, érdemes kipróbálni valamilyen módszert, az biztos.

Hidd el már az is sokat segít szerintem ha sok folyadékot iszol és annyi zöldséget (ami lúgos persze) eszel amennyi csak belédfér, mert a rostanyagok is nagyon jót tesznek az emésztésnek, ugyanis kipucolnak. Szerintem olvasgass a googlén méregtelenítés és lúgosítás címszók után. :)

Am az első válaszoló vagyok.. :D

2012. máj. 16. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!