Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az lenne a kérdés, hogyan...

Az lenne a kérdés, hogyan lehet lefogyni a tokát? Kicsit egészség típusú kérdés, kicsit tetszésbeli.

Figyelt kérdés
A lényeg megtalálható?

2012. máj. 12. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Hordd futni a segged, figyelj a kajalasra. Zsirt nem lehet celzottan egetni, azaz csak tokara osszpontositani.
2012. máj. 12. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem igaz, az első a pimaszsága mellett még hülyeségeket is írkál.

Tokára jó megoldás, ha a hátadra fekszel. A két kezed tedd a csípőd alá. Picit emeld meg a fejed és tartsd így folyamatosan miközben lábemeléseket végzel. Ebben a pozícióban emeld a lábad párosan, majd engedd le, de csak annyira, hogy pár cm-re a talajtól tartsd meg, majd emeld újra!

Én sport dvd-én láttam, és nekem hatásos volt. De naponta végezd!

2012. máj. 12. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:

amit a 2. írt az jó

de ha folyamatosan fogysz akkor a tokából is fog menni

2012. máj. 12. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
nincs helyi fogyás. Ha fogysz, azt mindenhonnan teszed
2012. máj. 12. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
13 kilót fogytam, elöször a toka tünt el!
2012. máj. 13. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Mint irtak, nincs helyi fogyas... viszont vegezhetsz kulonbozo arctorna gyakorlatokat, melyek az all es a nyak izmait, boret feszesebbe teszik, igy a toka nem fog latszani, vagy legalabbis nem lesz annyira szembetuno.

Peldaul a fej elore es hatra hajtasa 30-szor, szaj kinyitasa es becsukasa, stb. Ha tudsz angolul, keress ra a "double chin exercises" kifejezesre google-ben.

Persze nem art fogyokurazni sem. :)

Extrem esetben kisebb plasztikai mutettel is eltavolithato a zsirparna.

2012. máj. 13. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:
én meg 20kilót, a nyakamból/tokámból meg alig alig tűnt el... miközbe a medencecsontom kiláccik...
2012. máj. 16. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Ismerös a dolog tokám már nincs de a hasam nem akar lemenni...
2012. máj. 19. 07:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!