Mit kell tennem hogy ilyen hasam legyen? (kép)
Van rajtam felesleg. A kiindulási alap valami iylesmi: [link]
A cél pedig ez lenne:
Tudom...merek nagyot álmodni. Szóval? Hogyan csináljam? Ne kíméljetek!!:)
Ebből az alakból:
[link] (176 cm 78 kg!!:()
Lehetséges elérni valami olyasmit, mint a képeken? És ha igen, mennyi idő alatt? 3-4-5hónap? esetleg több?
Szia! Én kb. 2011 novembere óta edzek kifejezetten izmosodás céljából,és január elseje óta diétázom és most kezdek el hasonlítani a célnak kitűzött csajokra. a lényeget leírták,lehetőleg nulla cukor,kevés fehérliszt,kevés szalámi,felvágott,sajt. egyél minőségi szénhidrátokat (pl zabpehely,teljes kiőrlésű liszt),gyümölcsöt,sok zöldséget,húst,édesség heti max. 1x,sok rost és rengeteg mozgás! nekem a heti 6 edzés hozta meg az eredményt amiből minimum 2 kardió (futás,úszás) a többi pedig erősítés (Fegyencedzés és Bodyrock). ajánlom az intervallum edzést,rövid de annál hatásosabb. praktikus kajanaplót is vezetni előre hogy pontosan meg tudd határozni hogy mennyi kalóriát viszel majd be és nem árt ha elkezdesz főzőcskézni ha még nem kezdtél el,mert rengeteg étel van amit tök egyszerű diétássá alakítani és akkor nem kell kizárnod az étrendedből :D
sok sikert!
17/L
Kövezzetek meg, de nekem az 1. és 2. képen lévő lányok gyönyörűek és szexisek, míg a többi izmos hasút egyáltalán nem találom vonzónak. Elhiszem, hogy egészségesebb, mert látszik, hogy sokkal izmosabbak, edzettek, de az első 2 hölgy milliószor nőiesebb.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!