Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miskolcon keresek fogyihoz...

Miskolcon keresek fogyihoz társat. Ki társulna hozzám?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Ó ha otthon lennék csatlakoznék... de sajnos még 3 hónapig a közelbe se leszek :( Remélem találsz valakit!
2012. máj. 8. 15:51
 2/3 anonim válasza:
37 éves nő vagyok. Pontosan mi a terved? Én is gondoltam már rá, hogy szervezek közös sportoláshoz egy kis társaságot. Főleg egymás motiválása lenne a cél.
2012. jún. 12. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Örülök, hogy írtál. Köszönöm.

Nekem kisbabám van, vagyis már nem olyan kicsi, a lényeg, hogy gyeden vagyok, így csak esténként érek rá, mikor az apja itthon van.

Eddig kb mindenféle fogyókúrába belebuktam sajnos. Sportolósba is, diétázósba is, ami egyetlen egyszer bejött az a kalóriaszámolgatós diéta volt. Így most hétfőn azt kezdtem el, sikerült is a hétfőm is, a tegnapom is, és biztos vagyok benne, hogy a mai is jó lesz.

(A 6. napon szoktam amúgy általában elbukni, de most nagyon trenírozom magam, hogy ne így legyen..)

Sportolás sajnos nem megy. nem is ment soha. Vagy az izzadást nem bírom, vagy az izomlázat, nem tudom, de abban még annyira sem vagyok kitartó, mint a diétában sajnos.

Ami miatt most nagyon elhatároztam magam: bár mindig is duci voltam, a terhesség alatt valami botrányos állapotba került a testem. Nehezebben mozgok, hamar fáradok, és azért a gyerek után már menni kell rendesen..

Szeretnék elkezdeni futni. Az első 5 km-em edzéstervet néztem ki. Nagyon hasznosnak tűnik, 6 hét alatt juttat el az abszolút nulláról arra a szintre, hogy le tudj futni 5 km-t egyben. Nagyon pozitívak ott a visszajelzések, és úgy látom sok hasonló cipőben járó is meg tudta tanulni, így biztosan én is megtudnám. De egyedül valahogy nem bírom magam rávenni, hogy nekiálljak az utcán futni. Szégyellem is, meg nem is tudom, kifogásokat keresek. :(((

Nemrég költöztünk a városba amúgy, és most felhoztuk a biciklimet is, így akár este 1-1,5 óra biciklizés is jó mozgás szerintem. Azt szívesen is csinálnám. Voltam is párszor, és az talán nem is olyan unalmas egyedül, de ezzel is az a baj, hogy ha egyedül vagyok, nem csinálom rendszeresen. :((

Egyébként meg befogadó vagyok új dolgokat kipróbálni, konditerembe, meg ilyen-olyan tornaórákra viszont nem szeretnék járni. Többször próbálkoztam vele, de valahogy szégyelltem, hogy igazán csak én vagyok az egyetlen duci, a többi társ mindig csinos volt, így hamar feladtam..

Amúgy kb 20 kilót szeretnék leadni. 28 éves vagyok.

2012. jún. 13. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!