Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatásos (vagy elég-e)...

Mennyire hatásos (vagy elég-e) ha minden nap tornázok egy kicsit (reggel, este) 30-30 percet kb?

Figyelt kérdés
és mondjuk kevesebbet eszem!!(normális reggeli,ebéd és este kevés evés mondjuk gyümölcs zöldség)és mért jó ha sok vizet iszom??(azt hiszem 3 liter egy nap)
2009. jún. 24. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Valamennyit fog használni.
2009. jún. 24. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
én is így fogytam le 10kg-t 6 éve, és tartom. ugyanazt ettem, amit a család, csak kevesebbet, és délután már nem ettem szénhidrátot.(csak néha:-) nem tudtam és nem is akartam áttérni fogyókúrás étrendre, mert az ideig-óráig tartható, de örökre nem. vagyis tartható, de az önsanyargatás. igaz, így lassabb a fogyás, de kitartóan kell tornázni. inkább legyen egészben 1 óra, ne bontsd meg.
2009. jún. 24. 13:40
 3/5 A kérdező kommentje:

háát igen én sem bírnám ki egy életen keresztül h "zabot" meg ilyeneket!!XD

Nekem az biztos "magyar gyomrom" van!!XD

De tudom mellőzni őket ha kell és most kell...háát remélem én is leadok lgalább 10 kg-t

azt mondják kb anyi idő alatt kell lefogyni mint amennyi idő alatt meghíztuk talán igaz!!

2009. jún. 24. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
én sem olyan családból származom, aki ne enne meg egy jó pörköltet nokedlival:-) de kevesebb nokival, vagy salival is épp oly fincsi. második voltam.
2009. jún. 24. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Én azt csinálom, hogy minden nap futok fél órát és csak minden másnap tornázom, mert sok helyen hallottam ( profi fitnessesektől) hogy nem kell minden nap tornázni, elég minden másnap, mert jó, ha pihen az izom.

Sztem építs be egy kis futást is.

2009. jún. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!