Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A káposztaleves diéta hatásos?...

A káposztaleves diéta hatásos? Valaki próbálta már?

Figyelt kérdés
Úgy hogy csak kizárólag azt evett, és inni is csak ásványvizet. Mennyi idő alatt és mennyit fogyott? Hatásos? Én valahogy hihetetlennek tartom hogy akármennyit ehet belőle és az inkább csak fogyaszt...Miért? Nekem ha sokat eszek, már bűntudatom van..

2012. máj. 3. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Hatásosnak hatásos, de fogyni nem lehet vele. Alapvető tápanyagokat nem kap meg a szervezeted, ezért még kimondottan egészségtelen is. Rövid távon sem hatásos. Zsírt biztos nem fogsz veszíteni vele, pedig gondolom ez lenne a cél.

Amellett, hogy teljesen hatástalan, egészségtelen, eleve kudarcra van ítélve, aminek következménye az elkeseredettség és az evés.

Tervezz inkább étrendet és iktass be valamilyen mozgást, még ha csak egy rövid séta is az esténként.

2012. máj. 3. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer sikerült, de megtartani már nem, mivel ahhoz, hogy utána szinten tudd tartani az új, csinosabb formát mozogni kell. Ez a kúra minden izmot leszed rólad, megmozdulni nem tudsz utána. Én a 4-5. naptól már szinte járni nem tudtam.

A 6.-on asszem ettem meg egy jó nagy tál cukros-diós főtt tésztát( megmondom évek óta nem ettem már előtte cukrot..) mert nem bírtam tovább.

Olyan 5 kg ment le rólam, örültem is mint majom a farkának, de hogy utána teljesen szétcseszte a szervezetem és egy deka izom nem maradt rajtam az tuti.

Szerintem veszélyes. Vagy fél év volt míg utána nagyjából rendbejött az anyagcserém, emésztésem, és tudtam rendesen mozogni, tornázni.

A leves az egy nagyon gyomorcsikaró lötty, iszonyatos az íze a 3. nap után, napi 4 tányér meg egy idő után szinte undort vált ki.(ízre, szagra, állagra.. )

Ja és utána bármit eszel a szervezeted zsírt csinál belőle..

2012. máj. 3. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
...csak kérdezem hogy ki akarod/-tad próbálni? Vagy miért kérdezed?
2012. máj. 6. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem hatasos volt, regebben tobbszor is megcsinaltam. sokat fogytam de nem volt tul egeszseges az idegrendszeremnek a hirtelen nagymerteku fogyas
2012. máj. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!