Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Teszteltem a fogyokuramat?

Teszteltem a fogyokuramat?

Figyelt kérdés
szoval szeptembertol karacsonyig életmodot valltottam, 105kg voltam, ez ido alatt fogytam 18kgt, cm-ben hasrol 35cm..annyit idegesítettek ismerosok, hogy ugyis visszajonnek a kilok (mert nekik visszajott mer nem életmodot valltottak hanem osszevissza fogyokuraztak), nos karacsonytol a mai napig, osszevissza ettem, barmit,a pizzatol kezdve a feherkenyéren át a kelt tésztás cuccokat..ma megmértem magam, 2kgt hiztam vissza, centiben meg csak 1,5cm...szoval en csak azt ajanlom mindenkinek aki fogyokurazni akar, hogy a lényeg az életmodválltás nem pedig bármilyen dietak betartása..ma én is vissza allok az egeszséges életmodomra, mivel a szenhidrat raktaraim ujra feltoltottek lesz mibol fogyni...ne adjatok ki felesleges pénzt tablettakra, kapszulakra, italokra..stb...nincs ertelme...lényeg az életmodvalltas :)
2012. máj. 3. 11:48
 1/3 anonim válasza:

Gratulálok :-)

Miben változtattál pontosan?

2012. máj. 3. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Igazad van !! én is életmodot változtattam és fogyok tole ..lassan de tartosan . Drasztikus diettát nem is birnák és nem is lenne értelme.
2012. máj. 3. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:
miben valtoztattam?? semmi extra.. elhagytam a feherlisztbol készult ételeket és minel tobb húst eszem zoldséggel..teákat iszom..100%-os gyumolcsleveket, ásványvizet.. sokat sétálok..igazabol ennyi :)
2012. máj. 3. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!