Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen cuccot kell felvenni...

Milyen cuccot kell felvenni kondiba? (lánynak)

Figyelt kérdés

Igazából még sose voltam, de szeretnék menni, de fogalmam nincs, hogy milyen cuccokba tudok kényelmesen és 'esztétikusan' edzeni, meg miket szoktak felvenni..

Nincs sok feleslegem, az is elég arányosan oszlik el, kicsit talán a combom husibb fent..

Tudnátok linkeket küldeni, hogy milyen típusú cuccok jók oda?

Köszi

2012. máj. 1. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én általában egy sima fekete (kínai) nem feszülős könnyű anyagú halászgatyát veszek fel, és egy ujjatlan, szintén kínai vagy olcsó, egyszerű toppot. Nekem elég kicsi a mellem, ezért nem vettem speckó sportmelltartót, csak ilyen top-szerűséget, de ha már legalább közepes a méreted (C+) érdemes beruházni egy minőségi darabba. A lényeg szerintem, hogy ne legyél szakadt, se túl kihívó, se túlöltözött, csupa márkás bizgentyűk sem kellenek. Csak szolidan, ízlésesen.
2012. máj. 1. 20:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Húúúú!!:) De jó!!:) Köszi!:)

Ilyesmikben gondolkodtam én is!:)

Akkor nem kell márkás cucc???

Jaj, meg a cipőt elfelejtettem.. Milyen cipő kell, vagy milyen jó?

2012. máj. 1. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima edző, ami kényelmes.
2012. máj. 1. 21:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Jójó!!:)

Köszi szépen mindkettőtöknek!:)

Megyek, vadászok holnap!:)

2012. máj. 1. 21:40
 5/5 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten jó ilyen célokra elasztikus anyag is.
2014. jún. 30. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!