Az itt feltett kérdésekre válaszolók! Ti milyen alkatúak vagytok?
Gratulálok a kismamának!:)
Akkor javarészt itt úgy látom senki nem küzdött még hatalmas súlyfelesleggel...
Akkor nem értem sokszor az ingerült válaszokat, hogy ha valaki nagyobb súlyfeleslegről indul (30+) akkor miért kiabálnak vele folyton és oktatgatják ki, hogy ez így meg úgy nem jó....holott senkinek nincs tapasztalata, hogy hogyan is lenne jó igazán egy ilyen embernek mert szerintem máshogy kell fogyóznia egy 120 kg os embernek , mint egy 70 kilósnak...
168 cm, max: 68, min (jelenleg is :S): 47 kg. LEgjobban 53-54 kilósan éreztem magam, de túlzásba estem.
23L
"szerintem máshogy kell fogyóznia egy 120 kg os embernek , mint egy 70 kilósnak..."
Igen, egy 120 kilós ember még általában nem tud futni az ízületei miatt, és kevesebb kalóriát is kéne ennie 100-200 kalóriával.
Azért, mert nem vagyunk elhízottak, még tudhatjuk, hogy hogyan nem szabad vagy hogyan lehet fogyózni.
Vagy ha szakembert vagy orvost keresel fel, akkor neki sem hiszel, ha nem volt kövér?
Személyes tapasztalat :) de bevált!
én 85kg voltam 1,5 évvel ezelőtt, mostmár "csak" 62kg(165 cm), de az 55kg-ig nem állok meg.
170 cm vagyok,56 kiló,izmos-vékony. 2 éve még 68 körül voltam (és 167 cm) tehát kicsit husi voltam.
17/L
178/78 vagyok jelenleg.
2 hónapja még 96 voltam.
68-ig meg sem állok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!