Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? 166,5cm és 58kg.

Kövér vagyok? 166,5cm és 58kg.

Figyelt kérdés

A hasam nem túl nagy,inkább a combomból szeretnék fogyni,amugy sportolok,meg a csontjaim is elég erösek!Szerintetek dagadt vagyok?Hogyan birnék combból fogyni???

Válaszokat előre is köszi!!!!!:))

13l

2012. ápr. 23. 17:49
 1/4 anonim válasza:
Szerencséd van, mert nem vagy az, én sokkal kövérebb vagyok igaz magasabb. Nekem is elég nagy a combom szal nem vagy egyedül :D Tenisz, futás, bicikli, torna nekem ez segít, remélem neked is ^^ :D
2012. ápr. 23. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Remélem ,hogy nem ,mert én 169 cm vagyok és 56 kg ,de nem rég még 58 voltam. Nekem senki sem mondta ,h az vagyok ,de azért most is diétázom ,hogy szép vékony legyek :)
2012. ápr. 23. 18:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:))
2012. ápr. 23. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne fogyózz, a szervezeted fejlődik.Egyél egészséges ételeket, torna, futás, de ne kezdj bele a fogyózásba.Egyél salátákat, gyümölcsöket, zöldségeket, édesség mértékkel, mozogj és minden rendben lesz.Nem vagy kövér.Az hogy vastag a combod nem baj, nekem is az és szerintem a vastag comb szebb, mint a nagyon vékony.

És ne jöjjetek olyan szöveggel, hogy azért szebb a vastag comb, mert kövér vagyok.Nem vagyok kövér, nagyjából elégedett vagyok az alakommal.

Szóval egészséges életmódot folytass, és nem az a lényeg, hogy mennyit mutat a mérleg, hanem azt, hogy mit látsz magadon.

2012. ápr. 29. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!