60 cm vastag comb milyennek számít? Nagyon undorítóan vastag egy 170 cm magas nőnek ez a méret? Milyen műtéttel lehet ezen segíteni?
Mind a három kérdésre írjatok választ! Már mindent kipróbáltam, de nagyon ocsmány vastag a lábam, szerintem. Soha nem láttam még hozzám hasonló nőt, akinek ennyire undorító lába lett volna. Mindenki olyan kecses őzikelábú csaj, hogy csak bámulom őket az utcán...én meg...hányinger.
Szerintetek milyen beavatkozással lehet ezen brutálisan segíteni. Minimum 47-es combokat szeretnék.
170 cm vagyok és elhízott (66 kg).
Diéta és mozgás, mondjuk laza kocogás aerob tartományban. Ha minden nap kocogsz rendesen 1 órát ahogy írod akkor az elég, bőven elég!
Viszont a diétád tuti nincs rendben! Nincs olyan ember a földön (ha csak nem valami hormonbeteg, de akkor sem hízna) aki ne fogyna attól, ha kalóriadeficit állapotába kerül tartósan, és mellette mozog.
Ha az étrended rendben van, és kevesebb kalóriát viszel be mint amit amit felhasználsz, akkor a zsírnak idővel el kell tűnnie, bárhol is legyen a testeden!
Leírom, mert sokan máig nem fogták fel még, pedig logikus és józan paraszti ésszel belátható, hogy nincs helyi, lokális zsírégetés! Nincs zsírégető gyakorlat, vagy csodaszer, nincs olyan, hogy ide vagy oda edzek, és akkor onnan ég a zsír, ez baromság. A test globálisan nyúl a zsírraktárakhoz megfelelő diéta->kalóriadeficit és aerob mozgás mellett!
Semmi varázslat nincs ebben. Ki kell számolni a kalóriabevitelt minden nap, és pontosan követni, lemérni a kaját stb.
Ha nem normál zsír miatt vastag a combod, hanem valami egész más okozza, nem vagyok orvos, nem tudom mi lehet a zsíron kívül, de lehet hogy más is okozhatja, akkor meg menj el egy orvoshoz, szakemberhez. Ha azt mondja, hogy az ott zsír, akkor ledolgozható.
Ha le akarod szívatni, csak rajta, de az nem kellemes, nem olcsó, nem veszélytelen teljesen, és eléggé lusta emberre utalna a személyedben, mert nyilván könnyebb leszívatni mint ledolgozni kemény munkával!
Ja és elárulom, hogy vissza fogod hízni nagyon hamar, hiába szívatod le... nem fogyókúrázni kell, nem koplalni kell, nem leszívatni kell, hanem életmódot változtatni, ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!