Ha nagy fenekem van ez jó rá?
Mi pasik,a híresztelésekkel ellentétben NEM szeretjük a sovány lányokat.Egy lányon legyen mit fogni,legyen formája,feneke,combja... a soványság nem szép,hidd el nekem. Ez a súly,ahogy egy válaszoló írta,teljesen jó,nem értem,minek sanyargatod magad. Olyan akarsz lenni,akivel nem lehet megenni egy szendvicset,mert kiborul attól,hogy kenyeret eszik? Vagy akivel nem lehet egy fagyit megenni,vagy akármit,amiben szénhidrát van?Az ilyenektől menekülnek a pasik,én legalábbis az egészséges lányokat szeretem,akik jó étvággyal,örömmel esznek meg egy rendes tányér ételt.Félre ne értsd, legyen egészséges,figyeljen oda,mit eszik,nyilván ne legyen két kiló csoki a zsebében ,ne egyen állandóan gyorséttermi sza.rt... de akkoris... hidd el,a pasiknak tetszik,ha egy lány formás.
21/F
Tévedés.A sovány csajok nem szépek.Egy lánynak legyen alakja,formája!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!