Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nagy fenekem van ez jó rá?

Ha nagy fenekem van ez jó rá?

Figyelt kérdés
Járok heti 2x 1 órát aerobicra de nekem a heti 2 nem elég + nagy fenekem van,ezt találtam: http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related ettől kisebb lesz? persze diétázom is mellé,5x eszem keveset,semmi kenyér,tiszta,édesség.. 170 cm 69kg 16/L
2012. ápr. 9. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
16 éves vagy,hova diétázol? a szervezeted most van fejlődésben...nem kéne ezt csinálnod,még fiatal vagy ehhez. a magasságodhoz pedig ez a súly teljesen jó. szerintem csak bebeszéled magadnak,hogy nagy a feneked.
2012. ápr. 9. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
akkor járjál heti 3-4 szer aerobikra 8 perc az bemelegítésnek jó
2012. ápr. 9. 14:14
 3/7 A kérdező kommentje:
a fenekem tényleg nagy.. :) diétázni meg nem szabadna de akkor is kell :( sovány akarok lenni,tudom nem szabadna,de akkor is
2012. ápr. 9. 14:15
 4/7 A kérdező kommentje:
heti 2x van az a baj :S
2012. ápr. 9. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi pasik,a híresztelésekkel ellentétben NEM szeretjük a sovány lányokat.Egy lányon legyen mit fogni,legyen formája,feneke,combja... a soványság nem szép,hidd el nekem. Ez a súly,ahogy egy válaszoló írta,teljesen jó,nem értem,minek sanyargatod magad. Olyan akarsz lenni,akivel nem lehet megenni egy szendvicset,mert kiborul attól,hogy kenyeret eszik? Vagy akivel nem lehet egy fagyit megenni,vagy akármit,amiben szénhidrát van?Az ilyenektől menekülnek a pasik,én legalábbis az egészséges lányokat szeretem,akik jó étvággyal,örömmel esznek meg egy rendes tányér ételt.Félre ne értsd, legyen egészséges,figyeljen oda,mit eszik,nyilván ne legyen két kiló csoki a zsebében ,ne egyen állandóan gyorséttermi sza.rt... de akkoris... hidd el,a pasiknak tetszik,ha egy lány formás.

21/F

2012. ápr. 9. 14:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy tetszik nekik.. de az én korosztályomnak csak a sovány csajok kellenek :S
2012. ápr. 9. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Tévedés.A sovány csajok nem szépek.Egy lánynak legyen alakja,formája!

17/F

2012. ápr. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!