Carmen Elektra sztriptíz aerobik?
Figyelt kérdés
Vélemények?2009. jún. 17. 12:52
1/7 anonim válasza:
Nekem túl ligth-os volt, nem jött be egyáltalán, a mozdulatok sem. Inkább Czanik Balázs Capoierája.
2/7 anonim válasza:
Nekem se jött be, tényleg elég semmilyen,, meg se izzaszt, nem pörgős, nekem pedig az baj....
3/7 anonim válasza:
Egyetértek. Csábításnak jó, de edzésnek nem.
4/7 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz. még csak el sem fáradtam...
5/7 anonim válasza:
Fáradni nem fogsz,sem izzadni,de én nagyon jól szórakoztam!!Meg jobban is éreztem magam utána.ha fogyni akarsz,és zsirt égetni,ajánlom a Norbi-kazikat.tényleg izzasztóak!!
6/7 anonim válasza:
Ami nekem volt, az állítólag a legkeményebb része, dehát... nekem 20 kg súlyfelesleggel is simán ment, úgyhogy nem lehet túl erős.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal: nagyon light-os. Mondjuk én csak a 2. Carmen Electra DVDT-ismerem - a többit nem, de egyáltalán nem fáraszt le - combizom része nagyon gyenge. Túl sok a pihenő - leesik a pulzusom.
Semmi köze a sztriptízhez, a szexualitáshoz, szerintem nem is sztriptíz aerobic, csak sima aerobic - mint Rubint Réka jóval lightosabb változatban. Nem is értem, miért sztriptíz aerobic a neve, hagyományos gyakorlatok vannak benne (talán a 3. része már jobban a lényegre tér)
Az én kedvenceim: Béres Alexandra, főleg a Vitalitás, és a Menni fog, és Rubint Réka 2. DVD-je, és Czanik Balázs 2. DVD-je, a Bódi Szilvis.
Aki jó erős edzést szeretne, ajánlom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!