Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Híznom kéne pár kg-t?

Híznom kéne pár kg-t?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. 159-60 cm és 41 kg. Most álltam le a kalóriaszámolgatással. Mindenki azt mondja, hogy milyen vékony vagyok. Féltenek is, hogy bajom lesz, de már többet eszem. Már kb fél- 1 éve nem nőttem egy centit se :( És a mellem se nő picit sem ( tudom genetika, de kicsivel lehetne több). A havim már több hónapja nincs meg ... Igazából nem ettem amúgy olyan keveset 1000-1200 között volt. Szerintetek ha rendesen étkezem, és mellette sportolok: 1 héten 3 nap 2x30-40 percet tánc aerobikozok és 1 órát táncolok egy nap ( hip hop) meg 4x van tesink és a pihenő napokon pedig 15-30 perces alakformáló jógát, pilates-t végzek, akkor ha hízok izomban fog történni?? :) És várhatólag mi lesz az eredmény? Ja am méreteim:

Derék: 58-59 cm

Csípő: 76 cm

Fenék ( legszélesebb résznél) : 83 cm

Comb ( legszélesebb résznél) : 47 cm

Nos?? :)

2012. ápr. 7. 08:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a 172 cm-s vagyok. azt nem írtam h 41 kg lennék. 54 vagyok és arányaiban hasonlóak a méreteim, és nem vagyok gebe. vékony típus vagyok, de nem betegesen...mindenkinek más az alkata. ezt így nem tudod eldönteni ki a gebe és ki a vékony.
2012. ápr. 7. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!