Szrintetek hány kiló lehetek? (kép lennt) majd pár tipp után elmondom a valós számot. Meg hogy miért kérdeztem.
11:15-ös válaszoló vok
Sztem olyan 65-70 kg körül lehetsz,de sztem nem vagy kövér,inkább erős testalaktú,husis:)de egyébként hány éves vagy??mert lehet h még fogsz változni,én 15 vagyok,szóval én még fogok reméálem:)
65-70 körül,legyen mondjuk 69....
na,mennyi vagy?:D már érdekel
én is hasonló testalkat vagyok. Jó lenne tudni a magasságod, mert így nehéz saccolni, ebből még bármi lehet. De ha olyan magas vagy mint én, akkor kb 75-78 kiló vagy.
Amúgy engem mindig kevesebbnek gondolnak jóóóóval, mint ami vagyok. Méretre is. Még a gyakorlott eladók is folyton kisebb méretet akarnak adni nekem (nem azért, hogy hízelegjenek, kkomolyan meglepődnek, mikor mondom nekik, hogy nem lesz jó. Van, hogy miattuk fel kell próbálnom azt is, amit ők adnak).
Egyébként szerintem nem vagy kövér, de talán a pocakodat, csípődet elkezdhetnéd formálni, hogy ne legyen rosszabb.
dehogy 62 meg ilyenek...
Én vagyok 63 és nem vagyok dagadt meg semmi se!
80-90 KG lehetsz...
70 én vagyok, és én nem vagyok ennyire kövér alul. (bocs).
Több lehetsz, mint 80 kg,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!