3 nutellás gofrit ettem. és 1 adag popcornt. ki akarom hányni de nem sikerül. Mit csináljak? :S félek hogy meghízok tőle.
Szia!
Szerintem SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ne hánytasd magad!!!!
inkább menj akk le futni (hacsak 10 percre is) hidd el,utána sokkal jobban fogod érezni magad:)de attól rosszabb nincs,utána hasfájás meg minden,arról nem beszélve h tényleg pszichésen bebeszéled magadnek, h ez jó,és rászoksz.inkább fuss minden este 2 kört
ezt a bajt ugy hívják hogy anorexia.az anorexia nem csak az ember sullyára terjed ki hanem a gondolkodásmódjára is.tünetei:
- soványsága ellenére azt hangoztatja, hogy kövér, és folyamatosan fogyókúrázik
- hashajtókat, vízhajtókat, fogyókúrás tablettákat, porokat használ
- retteg az elhízástól, állandó beszédtémái az evés, a túlsúly
- megszállottan edzi a testét
- szexuális apátiába esik
- menstruációja elmaradozik
- depressziós, ingerlékeny, fáradt
- száraz a bőre, sápadt
- a vérnyomása ingadozik, a szívverése lassul, vérszegénység alakul ki, állandóan fázik.
ha ezek kezdenek nálad feltünni és te nem birkózol meg vele fordulj pszihológushoz,ezt nem azért mondom mert hülye vagy és pszihológushoz kellene mened,hanem mert én is voltam így és nagyon szörnyű következménye lehet.gondolj mindig arra ilyenkor amikor mindig a hízáson jár az eszed,hogy ebbül semmi jó nem lehet,nézz utána a google képkeresően anorexiás lányoknak,ez jó indulás lenne.
sok szerencsét!
Jaj ne legyél már bolond.. Egy kis nassizástól még senki nem hízott el.
Akkor fogsz elhízni,ha csak édességet nassolsz és nem mozogsz,meg ha egészségtelen zsíros étrenden élsz.
Ha igy fojtatod bulémiás leszel!
Abba meg bele is lehet halni,és sokat fogsz szenvedni.
Ha pedig ennyire agodsz vezesd be a hold diétát.
Mozogj sokat,és csak mértékkel egyél.
Ami azt jelenti,hogy bármit megehetsz ami csak jól esik,de nem zabálod tele magad. Pl eszel pörköltet de nem repetázol belőle,és késő este már semmi kaloriás ételt ne egyél.
A szerveztnek szüksége van zsirra,cukorra,rostokra,fehérjére,szénhidrátra stb.
Te nagyon hülye vagy!
És fogadom, hogy lehetsz vagy 30Kg vaságyastól együtt.
Ha nem akarsz meghízni, igyál legalább két liter fagyállót, plusz egyél meg fél kiló patkánymérget, és ülj a fürdőkádba bekapcsolt hajszárítóval.
Így feldobod a talpad, majd hamarosan eléred álomsúlyodat, amikor már csak csont leszel, és garantáltan nem fogsz visszahízni egy dekát sem.
Ezzel mi is nyerünk, mert egy hülyével kevesebbet hord a föld a hátán.
Az ilyen tefalytádnak a Hitleri Aushwitz, egy álom fogyókúrás tábor lenne, és biztos önként mennél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!